Uzelac 82 Napisano Septembar 6, 2008 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan Drugaru se pokidalo ovo crevo, mala rupa, ali izlazi kociona tecnost. Kapiram da tu nema nikakvog spec pritiska i da moze da se zameni sa bilo kakvim. Bio je do Boban sajle i rekli su mu da ce svako njihovo crevo puci ako ga ovako smotaju. Meni zvuci neverovatno i banalno, ali oni rekose da ne mogu urade. Dajte neki hint, gde naci ovakvo crevo? Selne imamo ove originalne, ako ne budu odgoarale, nabavicemo ruge Meni ovo deluje lako, ispravite me ako gresim Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6437 Napisano Septembar 6, 2008 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kupite crevo za benzin za auto. Ono je gumeno i spolja opleteno, pa je dovoljno jako, a guma nije izlozena suncu da bi popucala. Ima da se kupi u svakoj prodavnici autodelova. Proverite samo koji vam precnik treba (FI) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Septembar 6, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Kupite crevo za benzin za auto. Upravo to, samo Aco, to nije bas guma, jer bi nju benzin pojeo, nego neki silikon i on je otporan. Trazis po uzorku, da ti odgovara krivina a ostalo krojis. Ja sam imao slucaj da mi na servis dodje motor ciji je lanac bio toliko labav (nebriga &neznanje) da je cesao o ovo crevo (na zadnjoj kocnici) i rascepio ga. Jos jednom, crevo za benzin, odgovarajuci precnik i nema brige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6437 Napisano Septembar 6, 2008 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mu bas ispitivao strukturu materijala, meni lici na gumu, uglavnom razumeli smo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Septembar 6, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan E, da, Uzelac, kociona tecnost ti je pravi djavo, gde god da kane skinuce boju, izaziva koroziju, topi plastiku... Zato gledaj da to opravis sto pre! Uglavnom cim primetis polij vodom i obrisi krpom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...