Nikola_bns 15 Napisano Septembar 5, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Keeway MATRIX 50 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko kakav je program za Vrsac sledece nedelje 13.septembra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox 7 Napisano Septembar 5, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: CBR 1000 F SC24 Prijavi odgovor kao problematičan evo komso vise informacija na : http://www.motoasocijacijasrbije.com/forumm/index.php?topic=1536.msg17650#msg17650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Septembar 5, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Taj link je prepun TROJANACA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox 7 Napisano Septembar 6, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: CBR 1000 F SC24 Prijavi odgovor kao problematičan To se i meni desavalo ali odavno dok sam imao AVG ali od kad sam instalirao NOD-a tih problema nemam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_bns 15 Napisano Septembar 6, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Keeway MATRIX 50 Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi mi neko mogao objasniti kako da stignem do jezera gde se odrzava skup,ili jos bolje da stavi neku kartu grada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox 7 Napisano Septembar 6, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: CBR 1000 F SC24 Prijavi odgovor kao problematičan Znas sta ceka se u ponedeljak jedan papir iz opstine da nam definitvno potvrde za lokaciju t.j. za jezero i ako sve bude ok stavicu ja mapu ovde mada to jezero je u samom gradu i pretpostavljam da cemo staviti i neke putokaze po gradu tako da nemas da brines samo ponesi dobru volju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Septembar 6, 2008 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan To se i meni desavalo ali odavno dok sam imao AVG ali od kad sam instalirao NOD-a tih problema nemam.... Zato sto NOD ne prepoznaje trojance, samo viruse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantah 41 Napisano Septembar 6, 2008 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Karaburac Prijavi odgovor kao problematičan Taj link je prepun TROJANACA Koliko vidim nema ništa od trojanaca (iako imam avg). Možda ti se AV buni zbog automatskog prijavljivanja koje server pokušava da odradi u pozadini. Jel imaš roblema kada se direktno prijaviš na MAS pa onda odbauljaš do teme za vršački skup?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Septembar 6, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan To se i meni desavalo ali odavno dok sam imao AVG ali od kad sam instalirao NOD-a tih problema nemam.... Zato sto NOD ne prepoznaje trojance, samo viruse Poslusao sam te i otvorio sajt MAS-a i odmah je Avast registrovao 3 trojanca.. Ne mogu sajt da otvorim nikako ccc odmah ih registruje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_bns 15 Napisano Septembar 6, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Keeway MATRIX 50 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je sasvim ok otvorio stranicu bez ikakvog virusa.Mada imam NOD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 7, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je sasvim ok otvorio stranicu bez ikakvog virusa.Mada imam NOD Pa prepisi i nama, da se nebismo bez potrebe zarazili, hehehehe. Mislim nije problem prpisati program, mesto i ostalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantah 41 Napisano Septembar 7, 2008 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Karaburac Prijavi odgovor kao problematičan Preneto sa MAS foruma "Ako bude kako je dogovarano na sastanku od bendova bi trebalo da nastupe u petak "Twilight" - hard-rockeri iz Bele Crkve, "Bite" - hard-metal sastav iz Vrsca i "Koncept" iz Kostolca, a u subotu bi trebalo da ide "Old Wave" - surovi-rock iz Vrsca, "Vatrena Voda" - rock-majstori iz Panceva, "Krik" - ekstra rock klinci iz Gudurice i mozda "Koncept" na bis... Ko nije bio prosle godine ne moze ni da zamisli kako je bajkovito mesto pored reke Karash... A i ime reke sluti... " A može da se desi da skup bude na gradskom jezeru (gde god da je to) ali još ništa nije sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox 7 Napisano Septembar 7, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: CBR 1000 F SC24 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra cu ja okaciti sve pojedinosti oko lokacije i svega ostalog.....ostajte bez brige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Septembar 7, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan I Avast isto prijavljuje viruse.Lepo sto si pokusao da mi zarazis komp ali nisi uspeo ;D Btw.NOD je crap! Uzas je bushan i to tvrdim iz iskustva. I sta bi sa skupom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox 7 Napisano Septembar 8, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: CBR 1000 F SC24 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi definitvno je Vrsacko Jezero....u toku dana ubacujem ceo program sa satnicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox 7 Napisano Septembar 8, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: CBR 1000 F SC24 Prijavi odgovor kao problematičan ŽURKA ŽURKA ŽURKA VRŠAC, 12.13. i 14.09, gradsko jezero Pozivamo svu braću i sestre na našu žurku, na poslednje okupljanje MAS-ovaca i one koje to nisu naravno, u gore pomenutom terminu, dobar provod zagarantovan !!!!!! Petak : 12:00 - Otvaranje kampa- prijem gostiju 18:00 - svečano otvaranje moto žurke, 19:00 – večera - riblja čorba 21:00 - naravno svirka : “KRIK” Gudurica “ TWILIGHT” Bela Crkva “BITE” Vršac Subota : doček gostiju koji nisu došli u petak, 14:00 - ručak - pasulj , 15:00 – 17:00 - neka lepa desavanja – bajkerske igre, 17:00 – 18:30 - defile, 18:30 – 19:30 – svečana podela zahvalnica 19:30 - naravno svirka: “ ALONE” Vršac - Banatski Karlovac “VATRENA VODA” Pančevo “ OLD WAVE” Vršac Nedelja : ......... kafica i dorucak i nazalost rastanak….. UŽIVAJTE I LEP PROVOD ŽELI VAM „MOTO KLUB VRŠAC” Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox 7 Napisano Septembar 8, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: CBR 1000 F SC24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mape mada cemo ispisati putokaze po gradu...E da da ne zaboravim ako nas vreme posluzi a nadam se da hoce obavezno ponesite kupaci vi muskarci a zene ne moraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 9, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zrenjaninci dolaze!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox 7 Napisano Septembar 9, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: CBR 1000 F SC24 Prijavi odgovor kao problematičan cekamo vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veterans 15 Napisano Septembar 9, 2008 U prolazu, 31 postova Lokacija: Srbija / Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan mk čoper-srbija stiže u petak , a jel ima debele ladovine u kampu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 9, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan I ja se nadam nekoj hladovini. U Rumi nas je ubilo sunce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_bns 15 Napisano Septembar 9, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Keeway MATRIX 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nas posluzi vreme Novoseljani su tu.......Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Septembar 9, 2008 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan I ja se nadam nekoj hladovini. U Rumi nas je ubilo sunce... Sto nisi dosao u Smederevsku Palanku,bilo je i sunca a Bogami i hladovine pored bazena.A jos i po necega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox 7 Napisano Septembar 9, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: CBR 1000 F SC24 Prijavi odgovor kao problematičan I M A H L A D O V I N E Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Septembar 10, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan I M A H L A D O V I N E Prognoza vremena za Vrsac do nedelje u 20.00 na adresi: http://vreme.yubc.net/prognoza3dana.php?kv=75634&idg=12&idz=1&idf=4901 ??? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...