zzz 189 Napisano Septembar 10, 2008 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Aj onda daj jos jedan na dalijemoguce@gmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 10, 2008 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ugradicu sigurno jedan alarm ali tek za sledecu sezonu. Ako neko ugradi pre neka napise iskustva. Da li moze da se prebaci na drugi motor kada ga jednom ugradim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Septembar 10, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan U dodatku je takodje katalog jeftinih alarma, kojeg sam dobio e-mailom pre oko 2 meseca. Oni su za automobile, ali mislim da ne bi trenbalo da bude problema i da se ugrade na motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 56 Napisano Septembar 10, 2008 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan A mozes li to i meni da posaljes? na lazaro@sbb.co.yu E ne znam bas koliko je pametno ugradjivati auto alarm u motor, ipak motor ima slab akomulator, i auto alarm bi mogao brzo da ga isprazni, alarm za motor mora da trosi sto je manje moguce struje na stand by-u... Bar sam tako ja nesto cuo sto je po meni i logicno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 10, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan A mozes li to i meni da posaljes? na lazaro@sbb.co.yu E ne znam bas koliko je pametno ugradjivati auto alarm u motor, ipak motor ima slab akomulator, i auto alarm bi mogao brzo da ga isprazni, alarm za motor mora da trosi sto je manje moguce struje na stand by-u... Bar sam tako ja nesto cuo sto je po meni i logicno... Ma ima i alarm za motore, bas iz tog rasloga. Jedinica je gabaritno manja a i sirena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Septembar 10, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj SPY alarm. Jeste kineski. Ima i blokadu i sok senzor i daljinsko paljenje, a ima i led diodu sto ce odbiti 70% onih koji bi zavrteli rucicu na parkiranom motiru. Cena je 35Eur + postarina. RS imas privatnu poruku od mene vec nekoliko dana. Ajde, molim te, posalji taj katalog ili informaciju gde ima da se kupe ovi alarmi na deki59@yahoo.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 10, 2008 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam uzimao na buvljaku u pancevu bio je oko 2000din ima daljinsko paljenje shok senzor 2 daljinska,blokadu motora,radi ok potrebno je samo dodati jedan relej da bi imao i blokadu motora posto je izgleda radjen za skutere,tako da ako ga neko uzme nek se javi da mu posaljem semu kako se povezuje,koju sam ja prepravio na svoj nacin.... evo kako to izgleda kod mene... ;D samo još nije spojen sam alarm ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 10, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan U dodatku je takodje katalog jeftinih alarma, kojeg sam dobio e-mailom pre oko 2 meseca. Oni su za automobile, ali mislim da ne bi trenbalo da bude problema i da se ugrade na motor. Taj katalog imam i ja. Samo sto je moj alarm drugaciji a ima i slika njegova. U tom katalogu alarm za motor sa "skakavcem" nije spy Ja sam ti to vec poslao ali se vratilo jer si mi kucao yahho, a ja nisam gleda nego sam samo copy-paste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Septembar 11, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje za one koji su vec ugradili alarm ili znaju. Da li to sto pise dvostepeni sok senzor, znaci da kad deca (ili stariji) pocnu da pipkaju motor, alarm pocne da svira? Muka mi je vise od toga. Malo, malo pa vidim da je neko nesto pipao na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 15, 2008 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Mos' i meni za taj SPY na PP ili na n2forcer{AT}gmail.com ? Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 21, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Alarm ugradjen... Blokade postavljene, kao i daljinsko paljenje. Sirena jaka koliko hoces... Skroz sam zadovoljan potrosenim parama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 21, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje za one koji su vec ugradili alarm ili znaju. Da li to sto pise dvostepeni sok senzor, znaci da kad deca (ili stariji) pocnu da pipkaju motor, alarm pocne da svira? Muka mi je vise od toga. Malo, malo pa vidim da je neko nesto pipao na motoru Prvi put kada neko dira motor on ukljucuje upozorenje... A ako se nastavi onda aktivira alarm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Septembar 21, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan @RS Hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 25, 2008 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan RS, moze kontakt za kupovinu na PP ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 25, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan U dodatku je takodje katalog jeftinih alarma, kojeg sam dobio e-mailom pre oko 2 meseca. Oni su za automobile, ali mislim da ne bi trenbalo da bude problema i da se ugrade na motor. Evo decko je postavio katalog, ja stavljam sliku alarma, a i snimicu da vidite kako radi, samo da nema kise da otkrijem motor, pod ciradom je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 30, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan funkcije: - Zakljucavanje - Tiho zakljucavanje - Zvucno upozorenje da nije aktiviran - Panik funkciju - Danjinsko paljenje - Dvostepeni sok senzor - 2 nivoa blokade Alarm sadrzi: - Glavnu jedinicu - Sirenu 120 db - LED hi-power - 2 daljinska upravljaca - shemu elektricne instalacije Ja licno mislim da vredi te pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Octobar 3, 2008 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Probudim se ja jutros i vidim kroz prozor da mi neko smakao ceradu sa zadnjeg dela motora !!! Verovatno je imao nameru da mi drpi tablicu, koju inace cuvam u mojoj sobi. Sutra zovem broj iz kataloga, samo me muci jedna stvar - ima li neko ideju gde bih na ovu moju mazgicu mogao da tjusnem svu tu elektroniku? Sediste mi se ne zakljucava a i da nije tako mislim da alarm ne bi mogao da reaguje kad bi neko cackao bravicu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djepeto 1 Napisano April 4, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: bgd Prijavi odgovor kao problematičan RS jel moze i meni katalog, jesi zadovoljan alarmom i ja bih to ugradio, ako mi das informacije gde da kupim. hvala unapred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano April 4, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan RS jel moze i meni katalog, jesi zadovoljan alarmom i ja bih to ugradio, ako mi das informacije gde da kupim. hvala unapred... Sada ga imas na buvljaku 25Eur vredi sve pare. Sutra ujutru sam kod 1000 ruza u 9 mozes da vidis kako radi ako ides sa nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano April 4, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan milos@cri.rs ...ako nije problem bio bih zahvalan, gde na buvljaku ima da se uzme ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano April 4, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan milos@cri.rs ...ako nije problem bio bih zahvalan, gde na buvljaku ima da se uzme ? Na buvljaku gde je plac sa novim stvarima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djepeto 1 Napisano April 4, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: bgd Prijavi odgovor kao problematičan e sutra idem da ga uzmem ako nadjem.... a kod koga da odem da mi ugradi alarm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano April 4, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan e sutra idem da ga uzmem ako nadjem.... a kod koga da odem da mi ugradi alarm? Pa dobijas sxemu, ali ako nisi strucan nemoj sam. Ja sam ugradjivao sa kumom koji je pedantan i vise nego sto je potrebno. Pogledaj malo na forumu. Jako je bitno da se sve uradi kako treba. Ne zelis da ti se ukljuci blokada u krivini !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djepeto 1 Napisano April 4, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: bgd Prijavi odgovor kao problematičan valjda cu naci nekog, ja se u struju bas ne razumem, kad bih se hteo ubiti strujom ne bi znao (: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano April 4, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan valjda cu naci nekog, ja se u struju bas ne razumem, kad bih se hteo ubiti strujom ne bi znao (: Kralju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...