meex 51 Napisano Septembar 4, 2008 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan God: 2005 km: oko 25000 boja : Bela perla Stanje: Odlicno Registrovan do 4.2010 Drugi sam vlasnik (vec 2,5 god), vozim na ovlascenje od drugara pa tako i znam motor od prvog dana. Kupljen u Rodicu i redovno servisiran u ovlascenom servisu kod Spaleta, sto potvrdjuje i servisna knjizica koju posedujem kao i sva 3 originalna kljuca. Ovaj oglas je sa kraja prethodne godine, pa vredi napomenuti da su u medjuvremenu stavljene nove gume BT021, zamenjeno ulje i filter i sajla kvacila,(sve pre 1000km) tako da buduci vlasnik ne treba ni da pomislja o bilo kakvim ulaganjima. U razmatranje dolazi i zamena za V-Stroma 650. Kontakt Milos 064/1178-019 Lokacija Novi Beograd. P.S. U tu cenu su ukljuceni i originalni nosac i kofer yamaha 44 l za dve fullface kacige. Slike od 03.07.09 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 51 Napisano Septembar 5, 2008 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan A sad malo da konkretizujem oglas i da ga obogatim ponekom slicicom fazer-a.. Kao sto moze da se primeti na slikama, motor ima i crash pad-ove, to sam zaboravio da napomenem u prethodnom postu.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 5, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ko god da ga kupi odmah da se javi sa mnom da ide u voznju Jedna devojka mi skoro rece oduvek sam mastala da ce mi decko doci na belom "konju" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 5, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi sa oznakama gde se dadose. Pozdrav, sretno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Septembar 6, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan ko god da ga kupi odmah da se javi sa mnom da ide u voznju Jedna devojka mi skoro rece oduvek sam mastala da ce mi decko doci na belom "konju" Imam ja srebrnog... Može? ;D ;D ;D ;D ;D Meex, nisam se nadao da ćeš podleći i ti promjenama stilova... U svakom slučaju, sretno sa prodajom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 51 Napisano Septembar 6, 2008 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi sa oznakama gde se dadose. Pozdrav, sretno sa prodajom. Oznake? Ma joook, sta ce to na motoru..;D Kada sam ga farbao, hteo sam crveno-bele koje nigde nisam mogao da nadjem da budu kvalitetne i onda nisam mogao da dozvolim da mi prodju lepi prolecni dani i rek'o farbaj Brko, nalepnice cemo posle, ali to posle nikako da dodje.. ko god da ga kupi odmah da se javi sa mnom da ide u voznju Jedna devojka mi skoro rece oduvek sam mastala da ce mi decko doci na belom "konju" A jel mogu ja sa tobom u tu voznju? Da iskoristim dok je jos kod mene..;D ko god da ga kupi odmah da se javi sa mnom da ide u voznju Jedna devojka mi skoro rece oduvek sam mastala da ce mi decko doci na belom "konju" Imam ja srebrnog... Može? ;D ;D ;D ;D ;D Meex, nisam se nadao da ćeš podleći i ti promjenama stilova... U svakom slučaju, sretno sa prodajom... Daleko od toga da je fazer neudoban, ali sad mi se malo vishe sedi na dupetu u suzukijevoj fotelji... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 227 Napisano Septembar 6, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno i ja da vidim kako izgleda taj cuveni beli Fazer posto ga pre ovoga nisam video (tj. video sam samo jednu). Mora da su zalutale negde one slike sto si mi poslao. Mogu ti reci samo jedno, dobro je ispala ova kombinacija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Septembar 6, 2008 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan ..DL650 iliti "Malog Stroma" od 2007 i mladjeg.. meex, a koji će ti đavo polu-motor.. ??? kupi celog.. ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 51 Napisano Septembar 7, 2008 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan Konacno i ja da vidim kako izgleda taj cuveni beli Fazer posto ga pre ovoga nisam video (tj. video sam samo jednu). Mora da su zalutale negde one slike sto si mi poslao. Mogu ti reci samo jedno, dobro je ispala ova kombinacija. Ispala je odlicno, a 5 puta je lepsi uzivo jer na slikama ne moze da se vidi kako i crna sjaji.. Mozda smo mogli da mu ofarbamo i prednji blatobran u belo, to bi onda bio pun pogodak.. Naravno, necu ni da spominjem da fale nalepnice.. ..DL650 iliti "Malog Stroma" od 2007 i mladjeg.. meex, a koji će ti đavo polu-motor.. ??? kupi celog.. ;D ;D Pa razmisljao sam i o tome, ali s'obzirom da mi je prvenstveno potebno za gradsku upotebu, mislim da ce mi "malisha" zavrsiti posao.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 7, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa hajde kad? mex,castor i ko jos ima golaca pozeljno bele boje pa na defile .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Septembar 7, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Kaži Marko... Imaš telefon... ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 51 Napisano Septembar 8, 2008 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, uzimajuci u obzir da uskoro ide kraj sezone (neka se ne uvrede oni koji su cele godine aktivni na 2 tocka ), kao i podatak da bi bilo pozeljno zameniti gume pre pocetka sledece sezone, korigovacu cenu za 2 zelene evropske novcanice, na dole, dakle, nova cena je 4600E. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 8, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ...5 puta je lepsi uzivo jer na slikama ne moze da se vidi kako i crna sjaji..... Morao bih samo da potvrdim ovo, ispao je fenomenalno, bijelo mu zaista fenomenalno stoji, treba vidjeti, ma LUTKA ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 51 Napisano Septembar 10, 2008 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan Evo josh jednog zanimljivog podatka o motoru, uslikanog pre 2 veceri.. Inace, ,moram da napomenem da je i nova cena podlozna promenama, pogotovo kada su u pitanju kolege sa foruma.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 51 Napisano Septembar 13, 2008 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno, nova cena, 4600E.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 5 Napisano Septembar 13, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ko god da ga kupi odmah da se javi sa mnom da ide u voznju Jedna devojka mi skoro rece oduvek sam mastala da ce mi decko doci na belom "konju" pa kako se mene ne seti, jest da ima i malo plave ali to mu je griva samo plava :D ali je zato stvarno visok kao konj ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 14, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ko god da ga kupi odmah da se javi sa mnom da ide u voznju Jedna devojka mi skoro rece oduvek sam mastala da ce mi decko doci na belom "konju" pa kako se mene ne seti, jest da ima i malo plave ali to mu je griva samo plava :D ali je zato stvarno visok kao konj ;D pa poznajes je i ti sedeli smo svi zajedno par puta na uscu.. ko zna mozda i tebi isto kaze uskoro ;D ;D ;D izofovasmo coveku oglas,ali bar ga dizemo na prvo mesto pa ce vise da se cita Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 14, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja svoj moram sam svaki dan da off-ujem on bar ima srecu da to rade drugi mesto njega. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 51 Napisano Septembar 14, 2008 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja svoj moram sam svaki dan da off-ujem on bar ima srecu da to rade drugi mesto njega. Moracu neko pice da organizujem kada prodam motor, cisto da se oduzim za podizanje oglasa.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 51 Napisano Avgust 4, 2009 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo je aktuelna prodaja motora (ili zamena iskljucivo za V-Stroma 650 ) . Sve sto nije napisano u oglasu, mozete na PP ili na mob.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 51 Napisano Avgust 7, 2009 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan Samo da napomenem, za nekog ko je stvarno zaiteresovan, podrazumeva se da je cena podlozna dogovoru.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 51 Napisano Avgust 15, 2009 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 4300! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 51 Napisano Avgust 22, 2009 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan Jos poneka sveza slika sa jucerasnje voznje po okolini BGa... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...