Jump to content

Moto Zajednica

Skidanje tocka na terenu ili putu

Recommended Posts

• Drug član, 2496 postova
  • Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET

Ja posto sam nestrucan da skinem tocak sam, i gumu sa tocka, mislim da retko ko to zna uopste, uplatio sam vozzi, pa i ako stanem negde u nekoj zabiti ima ko da dodje po mene uvek i da me odslepa do prvog vulkanizera, a rezervne gume uvek u koferu

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1077 postova
  • Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure

I ja imam wozzi ali cisto sumnjam da ce da dodju u neku zabit ako je put los ( makadam , kamenjar i sl, posto tamo najčešće strada guma).

Ja sa batalio nosenje opreme za to, samo lepak i flekice. Uvek se moze u selu naci alat za skidanje, posto poljoprivrednici to moraju imati a često i znaju. Ovo naravno pričam za enduro voznju sa žičanim felnama.

Za asfalt za TL ima mali sprej, njega nosim ispod sedista, a za TT moze i na praznoj do neke kuce u selu, vulkanizera i sl. Rezernu unitrasnju nosim jednu 21 inc, posto moze i napred i pozadi.

Prosle godine sam tako vozio sa praznom prednjom sigurno 20-30 km , sa suvozacem i nista joj nije bilo. U pitanju je TKC 80. Za zadnjom bi bilo cupavije sa suvozacem. 

• Svrati ponekad, 171 postova
  • Motocikl: africa twin rd07a

Prosle godine sa probusenom prednjom gumom vozio 20-ak km, nas dvoje na motoru, sve ok, samo oslobodio ventil. 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja