drmilan_ 5528 Napisano Februar 12, 2021 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ja posto sam nestrucan da skinem tocak sam, i gumu sa tocka, mislim da retko ko to zna uopste, uplatio sam vozzi, pa i ako stanem negde u nekoj zabiti ima ko da dodje po mene uvek i da me odslepa do prvog vulkanizera, a rezervne gume uvek u koferu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1050 Napisano Februar 12, 2021 Drug član, 1077 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam wozzi ali cisto sumnjam da ce da dodju u neku zabit ako je put los ( makadam , kamenjar i sl, posto tamo najčešće strada guma). Ja sa batalio nosenje opreme za to, samo lepak i flekice. Uvek se moze u selu naci alat za skidanje, posto poljoprivrednici to moraju imati a često i znaju. Ovo naravno pričam za enduro voznju sa žičanim felnama. Za asfalt za TL ima mali sprej, njega nosim ispod sedista, a za TT moze i na praznoj do neke kuce u selu, vulkanizera i sl. Rezernu unitrasnju nosim jednu 21 inc, posto moze i napred i pozadi. Prosle godine sam tako vozio sa praznom prednjom sigurno 20-30 km , sa suvozacem i nista joj nije bilo. U pitanju je TKC 80. Za zadnjom bi bilo cupavije sa suvozacem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jorga83 112 Napisano Mart 7, 2021 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: valjevo Motocikl: africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine sa probusenom prednjom gumom vozio 20-ak km, nas dvoje na motoru, sve ok, samo oslobodio ventil. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5727 Napisano April 1, 2021 Drug član, 2009 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan A moze i ovako: 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5727 Napisano Avgust 29, 2022 Drug član, 2009 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ideja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...