Vojin125 7 Napisano Novembar 29, 2020 U prolazu, 23 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Yamaha xt125x Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,Menjam prve orginalne gume na MZ ETZ 250 LUX, potrebni su mi saveti i preporuke koje nove gume da stavim. Da li to mogu tipa da budu: zadnja 3.0 i prednja 1.85-2.0, u odnosu na profile orginalnih guma, da li preporucujete gume sa kramponima ili bez? P.S. postavio sam prvo na Generalno, pa sam istu temu postavio i ovde u MZ world, izvinjavam se ako to nisam smeo da uradim, ali nisam bio siguran gde da postavim temu, hvala na razumevanju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Novembar 29, 2020 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se secam on nosi obe 18-ice. Zadnja je bila od 3.25-3.50,a prednja 3.00. Ako je motor standardan, da ne kazem budzen, stavi normalne putne gume i obavezno nove unutrasnje. Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojin125 7 Napisano Novembar 29, 2020 U prolazu, 23 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Yamaha xt125x Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se ako sam lose srocio, hteo bih zapravo da promenim gume od originala, stavio bih sto vece, ali opet da pasu lepo. Pa koje velicine preporucujete i koju marku guma? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Novembar 29, 2020 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je ova velicina za MZ prava.Sve vece i manje bi ga naruzilo. Sto se marke tice sad imas veliki izbor poznatih svetskih proizvodjaca po prihvatljivim cenama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Decembar 3, 2020 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam ne davno prisutan na prezentaciji knjige o moto putovanju ( Portugal i neke dalje destinacije ) u G-pub-u (NS ) kod Gregora . Pisac i prezenter te priče između ostalog iznosio je svoja iskustva sa gumama . Nabrajao je mnoge poznate brendove moto guma ALI se hvalio sa naj boljim utiskom na HEIDENAU , bivši Pneumant . A to je fabrička guma za MZ motocikle . E sad , sa dimenzijom opet nema puno izbora a da je zadovoljavajući . Eventualno za jednu dimenziju se može pomerati debljina ali više sigurno ne , jer felna će izobličivati gaznu površinu . Iz svega navedenog znači : prednja sleduje 2.75-18 pa može maksimalno 3.00-18 a zadnja 3.50-18 pa može 110/80-18 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojin125 7 Napisano Decembar 4, 2020 U prolazu, 23 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Yamaha xt125x Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru, ici cu sa 3.00 i 110 80 18. Takodje me zanima kako bi se ponasao MZ na gumama sa kramponima, da li ce vise da trese ili? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Decembar 4, 2020 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja neku 3.00 18 ali nije nova, morao bi da pogledam stanje, mislim da deluje ok posto sam je zadrzao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...