Krokodilo 2695 Napisano Novembar 25, 2020 Ne silazi, 4814 postova Prijavi odgovor kao problematičan Систем на усисавање из једног отвора а издувавање из другог на твом моделу нема, тако да ако није на поклопцу вентила онда је на горњем блоку негде иза алансера. Треба да корегира унутрашњи притисак агрегата које ти осечаш као дискретно издувавање ваздуха. На вручу машину излази и дим а ако одмах излази дим онда пропуштају карике. А ако излази и уље онда....... Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki50 15 Napisano Novembar 25, 2020 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene nije izlazilo nista cak ni pod gasom nisam osjetio vazduh Ne znam da proba, nekom zicom procackati ili ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2695 Napisano Novembar 25, 2020 Ne silazi, 4814 postova Prijavi odgovor kao problematičan Има ли звоно које се може скинути? Дај сликни слику ако може? Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki50 15 Napisano Novembar 25, 2020 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki50 15 Napisano Novembar 25, 2020 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan u sklopu bloka je izliveno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10022 Napisano Novembar 25, 2020 Drug član, 1494 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki50 15 Napisano Novembar 25, 2020 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan skidao sam ja dekl kvacila kad sam pjeskario i farbao dijelovr, da li je moguce da je diht mass usla u kanal sto nisam kupovao dihtung novi? I sad mi je jasnije da stvarno ne radi odusak motora jer je probilo malo ulje i kraj tog dekla od kvacila ali skroz malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2695 Napisano Novembar 25, 2020 Ne silazi, 4814 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ја увртео у главу да је Сузуки, зато је и слика одушка била од gs 400, нема везе одушак је веома важна ствар, ако њега не средиш машина процури где је "најтање".Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki50 15 Napisano Novembar 25, 2020 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan A sad sta moze biti jos jer mi je cud o da diht ,asa usla u toliki otvor, vidi se na ovoj slici gore koliko je velik otvor ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2695 Napisano Novembar 25, 2020 Ne silazi, 4814 postova Prijavi odgovor kao problematičan Може да буде карбон, парче крпице, дихт маса. То је сепарациона комора са више преграда која омогучава уљаним парама да кондензују и капљице уља цурик у картер а ваздух напоље, унутра и обрнуто како клипови раде и сабијају унутрашњи простор.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1027 Napisano Novembar 25, 2020 Drug član, 1009 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj samo nikakvu zicu da guras tu dok radi motor. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2695 Napisano Novembar 25, 2020 Ne silazi, 4814 postova Prijavi odgovor kao problematičan Немаш приступ до зупчанике али за сваки случај......Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki50 15 Napisano Novembar 25, 2020 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Cim uhvatim vremena isoustam ulje i skidam dekl kod kvacila i to cu rijesiti, sad uvijek je bilo masno i lijeva strana oko kartera gdje se spaja sa blokom ja sam mislil da curi sa ovog semeronga biraca pa vjetar u voznji nabaci i tu ( moguce je i to) ali ko zna mlzda je i tu probijao malo. Ne znam je li komplikovano karter skinuti ako bude trebalo ili je kao kod auta samo sarafi i ide dole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2695 Napisano Novembar 25, 2020 Ne silazi, 4814 postova Prijavi odgovor kao problematičan Можеш и компресор само ошрафи улаз за наливање уља.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki50 15 Napisano Novembar 25, 2020 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne ne , mislim ako je probila i brtva kartera je li promjen skinuti karter da se zamijeni i moze li i tu diht masa ? I jos me zanima sta si mislio sa kompresorom, bojim se ako budem tako duvao da ce taj ko,ad sto je zacepil upasti u ulje i mapraviti vecu stetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki50 15 Napisano Novembar 26, 2020 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Produvao sam kompresorom i sad duva na iberlauf, provjericu jos sutra po danu da li ce curiti ali svakako sam uzeo 2 semeringa pa cu staviti novi Jedan kolega je pitao za dimenyije semeringa, izvinjavam se sto nisam odma odgovorio sutra cu ti poslati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2695 Napisano Novembar 26, 2020 Ne silazi, 4814 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ако имаш циркулацију на одушак могу да се кладим да је проблем решен. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2695 Napisano Novembar 28, 2020 Ne silazi, 4814 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne ne , mislim ako je probila i brtva kartera je li promjen skinuti karter da se zamijeni i moze li i tu diht masa ? I jos me zanima sta si mislio sa kompresorom, bojim se ako budem tako duvao da ce taj ko,ad sto je zacepil upasti u ulje i mapraviti vecu stetu Савет је у правцу да средиш проблем а не да направиш вечу штету,. И да упадне парче у уљу имаш ситну мрежицу на уљној пумпи и филтер за уље а то је довољно да остане доле до следече промене. Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki50 15 Napisano Novembar 28, 2020 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, puno si mi pomogao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki50 15 Napisano Decembar 7, 2020 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo dimenzije semeringa , izvini na cekanju 12 x 22 x 5 8 x 22 x 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki50 15 Napisano Decembar 25, 2020 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav , da li mi neko moze reci cemu sluzi ovaj dio brtve od kartera , posto kad je bio zacepljen odusak motors i brtva kartera je malo probila i sad sam skinuo karter pa sam mislio diht masom namazati jer je novu brtvu tesko naci za ovaj model pa me zanima da li bitan i ovaj dio da bude zatvoren ili mogu samo po rubu namazati ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Decembar 25, 2020 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan a što je problem napraviti dihtung Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6725 Napisano Decembar 25, 2020 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nađi malo takvog materijala i napravi sam novi dihtung....nemoj to sa silikonom života ti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki50 15 Napisano Decembar 25, 2020 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem napraviti ali trenutno nemam toliki komad klingerita pa sam mislio ovako rijesiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1027 Napisano Decembar 25, 2020 Drug član, 1009 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ima na kp neki ljidi iz Nisa prodaju, ja sam uzeo 0.5mm kao da je malo gumiram, nije bio skup, mislim da sam metar sa pola metra platio 600 din. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...