Ninja66 2792 Napisano Novembar 20, 2020 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan U ponedeljak je zvanicna prezentacija nove 10ke. Kao i mnogi ocekivao sam totalno radikalnu promenu kompletnog motora. Kako stvari stoje sem najruznijeg oklopa koji su mogli smisliti, nema puno promena. J.Rea vec vozio najbrzi krug na treningu sa novim modelom ali njemu je svejedno sta vozi. Kawasakista sam preko 40 godina i svasta sam im oprastao ali ovu rugobu ne mogu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10462 Napisano Novembar 20, 2020 Hronični Motociklopata, 7313 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan A stvarno jes gadan za sve pare.. jebo ih taj ružni H2 dizajn, otkad se pojavio počeli su ostale modele dizajniraju po ugledu na njega... al ruku na srce, bar imaju svoj fazon, ne kopiraju nikog. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 20, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Ninja66 said: Kawasakista sam preko 40 godina i svasta sam im oprastao ali ovu rugobu ne mogu. Ovo je oksimoron, kolega. Ili si Kawasakista, ili ti smetaju rugobe! Jedno isključuje drugo... Lepota je u oku posmatrača, reče neko. Meni je, npr, gomila R-ova prethodne decenije rekordno odvratna, CBR-ovi, R1, GSX-R, foto-finiš koji mi je gadniji. Ovde ne vidim ništa toliko revolucionarno ružno, naprotiv...Sviđa mi se. Ova Alien.Vs.Predator škrga napred mi ima neki šmek, toliko odskače od ostatka linija, da mi je prosto simpatična. Ali to sam samo ja (meni je i ZZR lep, tu nema pomoći) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16507 Napisano Novembar 20, 2020 Integrisan, 4937 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2005-2008 najlepsa btw, sta je sa zx400r sa 4 klipa, jel to izaslo u prodaju? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16507 Napisano Novembar 20, 2020 Integrisan, 4937 postova Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, Dexterr said: Ovo je oksimoron, kolega. Ili si Kawasakista, ili ti smetaju rugobe! Jedno isključuje drugo... Lepota je u oku posmatrača, reče neko. Meni je, npr, gomila R-ova prethodne decenije rekordno odvratna, CBR-ovi, R1, GSX-R, foto-finiš koji mi je gadniji. Ovde ne vidim ništa toliko revolucionarno ružno, naprotiv...Sviđa mi se. Ova Alien.Vs.Predator škrga napred mi ima neki šmek, toliko odskače od ostatka linija, da mi je prosto simpatična. Ali to sam samo ja (meni je i ZZR lep, tu nema pomoći) Ovaj je gadan ko kurazz. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Novembar 20, 2020 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Upravo to - odskace. Ali jako. Sve se nadam da ce nesto promeniti do ponedeljka. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Novembar 20, 2020 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Teško... ružan je za sve pare.... a mislio sam da od R1M ne može gore..... kad ono vidi čuda..... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16507 Napisano Novembar 20, 2020 Integrisan, 4937 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uporedi ducati i ovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Novembar 21, 2020 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Motorcyclist said: 2005-2008 najlepsa btw, sta je sa zx400r sa 4 klipa, jel to izaslo u prodaju? Samo 250 , ZX 25R ,ali za istocno trziste za sada. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16507 Napisano Novembar 21, 2020 Integrisan, 4937 postova Prijavi odgovor kao problematičan what happened? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Novembar 21, 2020 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nista dok ga ne vidim uzivo. Sve je stvar perspektive i ukusa. Na slikama mi ne izgleda nesto, ali na ovom klipu mi prednji kraj izgleda super agresivno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Novembar 23, 2020 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ocekivao sam nov agregat, mozda i bigbang, novo sve. Sta znam mozda uzivo bude lepsi. Svakako nista novo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 23, 2020 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1556 Napisano Novembar 30, 2020 Drug član, 1301 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ovo svidja.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Novembar 30, 2020 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, Gajo Sevojno said: Meni se ovo svidja.. Polako se navikavam, narocito na RR zelenu varijantu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16507 Napisano Novembar 30, 2020 Integrisan, 4937 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nako... Ima i bilo je lepsih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Novembar 30, 2020 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan ZX10R u crnoj boji izgleda bas dobro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Decembar 9, 2020 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Amerikanci ga vec voze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Decembar 9, 2020 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Da, cudno. Evropa tek drugi kvartal 2021. isporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Decembar 11, 2020 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga crni uzivo sa Akrom. Jenki crni model ima manje nalepnica, nego sto ce imati evropski. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Januar 22, 2021 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Januar 23, 2021 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno da se motor uveliko prodaje i sprema za takmicenja a da nije bilo zvanicne prezentacije. Nova vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10462 Napisano Januar 23, 2021 Hronični Motociklopata, 7313 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Kawi ZX10R ne treba reklama, WSBK titule sve govore 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Februar 23, 2021 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam malo više glup i nikada nisam shvatao koncept Race mašine koje se voze na pijac i do kafica tako da mi je i njihov izgled vam piste sasvim apsurdan i nepotreban ali valjda vi pametni se razumete zasto je tako..ja ipak ne i nikada necu.Kada udjem u kintu planiram da kupim F1 za do obližnje trafike po pljuge da budem u trendu na ovom prostorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10462 Napisano Februar 23, 2021 Hronični Motociklopata, 7313 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Kolega čitaj malo, edukuj se, i taj tvoj VFR je počeo svoj život kao trkački motor, da se posle pojavio kao sport-turer, i generalno tako je u celoj auto-moto industriji, fabrike koriste iskustva i tehnologije sa trka u "civilnom" saobraćaju, zato na motoru imaš gomilu tehničkih rešenja koja su najpre korištena na trkačkim motorima, i zato ljudi uvek žele da imaju delić toga sportskog pedigrea u garaži, snage i brzine motora su ogromne, i da li to ima smisla, pa i nema, već odavno, ali mnoge druge stvari na ovom svetu nemaju smisla, recimo nuklearno i svo ostalo sofisticirano oružje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...