lalajko 2016 Napisano Septembar 3, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Za Afriku XRV 650 (1989) kupujem Crashbar, centralni stalak i GIVI nosac bocnih kofera. 064/1129246, Dragan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Septembar 4, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan dodji da probas bocne nosace!!!!! ;D a imam i centralni al sam ga obecao Copetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Octobar 3, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu... Majstor mi zavrsava nosace bocnih kofera, prekopirao sam Givi nosac. E sad, potreban mi je ovaj trouglasti deo na koji se kofer kaci. Vidim na mnogim nosacima bocnih kofera da se kaci spolja na cev, pa predpostavljam da moze da se kupi odvojeno, kao rezervni deo recimo. Na slici je skroz levo... Nadam se da sam uspeo da objasnim bez editovanja slike sta mi treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Octobar 3, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Louisu komplet za jedan kofer je oko 7eur. EDIT Sifra 10022989 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Octobar 3, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Lorde, svaka ti cast! HVALA !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...