MADMAX 0 Napisano Septembar 2, 2008 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan svi volimo da putujemo i da uzivamo u tom putovanju ali nekad kad se desi kvar u nekom dalekom gradu a nemamo nikakvu pomoc ulazimo u pakao zato ja imam jednu ideju da svi koji zele ostave svoje adrese ili brojeve telefona i napisu iz kojeg su grada da napravimo neku listu koju mozemo da istampamo i bacimo u kofer kad krenemo na put i na primer meni se desi kvar u subotici ja vidim imam li na listi nekog iz subotice nazovem ga i on mi pomogne ! svi za jednog jedan za sve!!! ako ima ljudi dobre volje koji su uvijek tu da pomognu bajkerima u nevolji neka izbace adrese i brojeve pa da napravimo listu evo ja cu prvi NIKSIC--069-456-706 velibor! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Septembar 2, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan vec je bila ta tema,a i postoji BJB imenik gdje su svi clanovi koji su izmedju ostalog spremni nekome i pomoci ostavili svoje brojeve telefona i adrese LOCK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...