ghostrider323 60 Napisano Novembar 14, 2020 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem prednje plastike migavaca u beloj boji Suzuki gsx600f (1998) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Novembar 20, 2020 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Moze i narandzasti kupujem iskljucivo zbog tehnickog pregleda kod mene su zatamljeni pa mislim da me verovatno nece pustiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10419 Napisano Novembar 20, 2020 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj na Kupujem Prodajem, video sam pre neki dan kad sam tražio za moju Kawu, i to ima i beli i fabrički oranž. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2835 Napisano Novembar 20, 2020 Drug član, 690 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Moj ti je savet da probas na vise tehnickih. Verovatno moze da se prodje negde. Takvo je moje iskustvo, a koliko vidim jos mnogih kolega. Ja imam narandzaste i mogu da ti pozajmim da skinemo sa motora, ako ti je rega posle zime. Motor mi je u zimovniku sada. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Novembar 21, 2020 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze imam vremena do registracije nego se pripremam lagano da ne bude iznenadjenja jer vidim da prave problem... Pritom imam leo vince auspuh, xsenone, univerzalni nosac tablica sa led migavcima ako sve to budu gledali jebiga.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Novembar 21, 2020 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Biker-Boy je napisao: Pogledaj na Kupujem Prodajem, video sam pre neki dan kad sam tražio za moju Kawu, i to ima i beli i fabrički oranž. Ima nego su preskupi traze po 4 soma po komadu to je malo preterano ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...