djura 28 Napisano Septembar 1, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko neka iskustva sa ovim motorom? Mnogo mi se dopao na izgled. Nije autobus kao LT, boxer je, voze ga i panduri (sto bi trebalo da znaci da je pouzdan i otporan na razna drndanja) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 1, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo jedan lep filmic....ili kako bi Chali izgledao put da je isao na RT-u http://www.bmwmotorcycles.com/bikes/popups/media_gallery.jsp?b=r1200rt&i=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Septembar 1, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Nisam imao licnog iskustva sa ovim motociklom nazalost, ali mi izgleda kao pravi pogodak za duza putovanja i motocikl koji je mnogo blizi tvojim realnim potrebama i nacinu eksploatacije nego taj koji sad posedujes. Moj glas definitivno ide za njega. Nadam se da ces ga uskoro pazariti jer je apsolutni: what you see is what you get, bike. Pozdrav i samo napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Septembar 1, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskustvo... Zelim ga... toliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Septembar 1, 2008 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan drugar ga kupio skoro ;)izgleda do oo...kad se vidim sa njim pitacu ga do u detalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 1, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da budem iskren, dugo nisam razlikovao ove strogo putne BMW-ove. Meni je sve to bilo isto. Onda sam ovaj poceo da primecujem vise nego druge putne....i onda je dosao put u Garmisch gde ih je bilo valjda na stotine ili hiljade. Deluju veliko, ali opet nekako kompaktno, okretno. Izuzetno kvalitetno izradjen. Interesuje me, vise, onako - retoricki s obzirom na cenu mada se dosta toga dobije u serijskoj opremi: Standard Equipment Hazard Warning Flashers $N/C Single Key Locks $N/C Closed Loop 3 Way Catalytic Converter with Oxygen Sensor $N/C ABS - Partial Integral $N/C Side Stand with Starter Inhibition $N/C Adjustable Handbrake and Clutch Levers $N/C Adjustable Rider's Seat $N/C Electrically Adjustable Windshield $N/C Luggage Rack $N/C Two Integrated Cases $N/C Diagnostic Interface $N/C Electronic Immobilizer $N/C Info Flat Screen $N/C Power Socket $N/C Tool Kit $N/C Seat - Black Ovo dole su neki tehnicki podaci, pa ako uz njih neko moze i da da misljenje na osnovu iskustva, bilo bi lepo Category: Touring Engine and transmission Displacement: 1170.00 ccm (71.39 cubic inches) Engine type: Two cylinder boxer Stroke: 4 Power: 110.00 HP (80.3 kW)) @ 7500 RPM Torque: 115.00 Nm (11.7 kgf-m or 84.8 ft.lbs) @ 6000 RPM Bore x stroke: 101.0 x 73.0 mm (4.0 x 2.9 inches) Fuel system: Injection. Electronic fuel injection Starter: Electric Cooling system: Oil & air Gearbox: 6-speed Transmission type final drive: Shaft drive (cardan) Clutch: Hydraulic, dry, single-disk More details Consult a BMW repair manual. Physical measures Dry weight: 229.0 kg (504.9 pounds) Seat height: 820 mm (32.3 inches) If adjustable, lowest setting. Overall length: 2,230 mm (87.8 inches) Wheelbase: 1,480 mm (58.3 inches) Chassis and dimensions Front suspension: Telelever Rear suspension: EVO Paralever Front tyre dimensions: 120/70-ZR17 Rear tyre dimensions: 180/55-ZR17 Front brakes: Single disc Front brakes diameter: 320 mm (12.6 inches) Rear brakes: Single disc Rear brakes diameter: 265 mm (10.4 inches) Speed and acceleration Power/weight ratio: 0.4803 HP/kg Other specifications Fuel capacity: 27.00 litres (7.13 gallons) Fuel consumption pr. 10 km (6.2 miles): 4.80 litres (1.27 gallons) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Septembar 1, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan A zašto ne LT?Kad je već putni, da bude džora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 2, 2008 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam iskustva sa ovim motorom ali sam na nekom moto skupu sedeo na njemu ;D. Motor je dosta veliki ali kako neko rece nije preterano. Dosta je sirok i ima odlicnu zastitu od vetra. To je naj udobnija sprava na koju sam ikada seo. Odlican polozaj vozaca, visoko kvalitetni materijali. LT mi je nekako staromodan bez sportskih linija a naj bolji po meni je GT. Malo skuplji ali sa 4 cilindra i malo veci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Septembar 2, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo jedan lep filmic....ili kako bi Chali izgledao put da je isao na RT-u http://www.bmwmotorcycles.com/bikes/popups/media_gallery.jsp?b=r1200rt&i=1 ako posle gledanja ovoga ne kupiš RT i ne odeš tamo ... auuuu ... kakvo mesto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Septembar 2, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan i meni se GT vise svidja vizuelno, mada je i ovaj fin, ne bih se bunio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Septembar 2, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me, vise, onako - retoricki s obzirom na cenu ??? ??? ??? Pa on je jeftiniji od GS-a kog sada vozis. Na GS-a dodas ABS i kofere i RT je oko $500 jeftiniji a jos uvek imas par dodatnih funkcija kao recimo elektronsko podesavanje vizira u FULL opremi je za 500 skuplji odnosno jeftiniji od GS odnosno GSA Sto se sirine tice siri je od GS-a a uzi od GSA sa alu koferima cenim da dobijas 20% udobniji i kompletniji motor za put a 35% gubis na opciji off roada koji i tako ne radis a po makadamu, utabanom blatu itd mozes i sa enzom a kamoli sa bilo kojim motorom pa i RT i LT-om toliko od mene Kako ti meni ono rece kad sam te pitao za S4..... "kupuj kupuj kupuj....a sto...pa da bi i ja mogao da ga vozim" ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Septembar 2, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e da, i taman koliko je tezi toliko ima vise konja tako da je i tu sve slicno ili isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4760 Napisano Septembar 2, 2008 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan evo jedan lep filmic....ili kako bi Chali izgledao put da je isao na RT-u http://www.bmwmotorcycles.com/bikes/popups/media_gallery.jsp?b=r1200rt&i=1 ako posle gledanja ovoga ne kupiš RT i ne odeš tamo ... auuuu ... kakvo mesto! Posle ovog videa ne sme da bude dileme!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...