Janjke 42 Napisano Septembar 1, 2008 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem trebam menjati lezaje zadnjeg tocka na Yamaha FZR 600 93 god.....pa me zanima zna li iko oznaku za lezajeve da mogu ici da ih kupim pre nego sto odem opet kod majstoora... Hvala ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Septembar 1, 2008 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li iko Fzr-a ovde na forumu... Hitno mi je drugari.....aj molim vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Septembar 1, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan idi na http://ursa.irk.ru/manual/ i imas radne knjige za sve motore, pa skini nadam se da ce da ti pomogne ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...