Space Director 24 Napisano Septembar 2, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Onda iduće neđelje (trening) do Žabljaka a sledeći vikend do Hvara na moto skup (ako bude para)?? Pare nisu problem, para nema! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 477 Napisano Septembar 2, 2008 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM 1090 Adventure R Prijavi odgovor kao problematičan ;D Iz kog je to filma? Sto se mene tice trening moze, al za sledeci veikend nisam siguran, moram na put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Septembar 2, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Koja ste Vi ekipa ne verujem. Jedva cekam druzenje sa Vama. I da Vam jos nesto kazem nemoj slucajno da me vodite po off-u ubicu Vas. Salim se ,moze malo ali ja cuvam klopu dok se ne vratite sa off-a ;D Pozdrav i vidimo se u petak, samo da ne bude smor vreme, sta Vi kazete za vreme za vikend? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 477 Napisano Septembar 2, 2008 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM 1090 Adventure R Prijavi odgovor kao problematičan Samo opusteno, gosti predlazu, a mi vodimo kuda mi hocemo ;D Vreme Zabljak : Friday Scattered Clouds. High: 75° F. / 24° C. Wind WSW 6 mph. / 10 km/h. Friday Night Scattered Clouds. Low: 57° F. / 14° C. Wind SSW 6 mph. / 10 km/h. Saturday Scattered Clouds. High: 80° F. / 27° C. Wind WSW 6 mph. / 10 km/h. Saturday Night Scattered Clouds. Low: 60° F. / 16° C. Wind SSW 6 mph. / 10 km/h. Sunday Scattered Clouds. High: 84° F. / 29° C. Wind light Vreme Podgorica: Friday Clear. High: 91° F. / 33° C. Wind SW 8 mph. / 14 km/h. Friday Night Clear. Low: 66° F. / 19° C. Wind East 2 mph. / 3 km/h. Saturday Scattered Clouds. High: 95° F. / 35° C. Wind SW 6 mph. / 10 km/h. Saturday Night Scattered Clouds. Low: 69° F. / 21° C. Wind NE 0 mph. / 0 km/h. Sunday Scattered Clouds. High: 100° F. / 38° C. Wind light. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki 086 5 Napisano Septembar 2, 2008 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Cetinje - MNE Prijavi odgovor kao problematičan [quote author=Space Director Pare nisu problem, para nema! Biće para no nas biti neće jednoga dana. Znaš ono kad su unuke pitale babu "baba, je li ti žao što si davala kad si bila mlada" a baba odgovara "nije mi žao što sam davala, žao mi je što nisam nudila"., Što će reći - što možeš ovaj vikend ne ostavljaj za idući! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Septembar 2, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, koja je poenta ove tvoje price Laki? Oces da kazes da sam ja Baba, jel? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 477 Napisano Septembar 2, 2008 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM 1090 Adventure R Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne bre, pogresno si shvatio coveka, treba da nudis ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki 086 5 Napisano Septembar 2, 2008 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Cetinje - MNE Prijavi odgovor kao problematičan Poente je da grabiš svaki vikend koji možeš da se voziš, jer kad se oženiš možda ćeš morat da pitaš "mogu li da se vozim" ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 820 Napisano Septembar 2, 2008 Drug član, 1440 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Poente je da grabiš svaki vikend koji možeš da se voziš, jer kad se oženiš možda ćeš morat da pitaš "mogu li da se vozim" ;D ;D ;D E ovo je tačno. Čuvajte mi Tinija offroad-a ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa 086 0 Napisano Septembar 3, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Cetinje - Montenegro Prijavi odgovor kao problematičan Poente je da grabiš svaki vikend koji možeš da se voziš, jer kad se oženiš možda ćeš morat da pitaš "mogu li da se vozim" ;D ;D ;D Ja se ozenih, ali kad se razvedem svaki vikend je moj. :'( :'( Tek poslije ovakve ture vidim koliko sam pogrijesio. Zato Direktore pazi se.A pare!! To nije problem bar ne nama, i ne danas ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Septembar 3, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan idemo onda sl vikend, ne ovaj,ja ne mogu a vodim vas preko kapetanovog i krnova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 477 Napisano Septembar 3, 2008 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM 1090 Adventure R Prijavi odgovor kao problematičan Sasa hoces li sa nama za vikend na Zabljak (ako se bude islo). A i moram da ti vratim odelo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 418 Napisano Septembar 3, 2008 Drug član, 1468 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se ide? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 477 Napisano Septembar 3, 2008 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM 1090 Adventure R Prijavi odgovor kao problematičan Vidi sa Tinijem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa 086 0 Napisano Septembar 3, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Cetinje - Montenegro Prijavi odgovor kao problematičan Ako mi dozvole obaveze vrlo rado se prikljucujem :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 477 Napisano Septembar 3, 2008 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM 1090 Adventure R Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, dolazi li neko za vikend iz Srbije? Cisto da planiramo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...