Jump to content

Moto Zajednica

Podgorica - Zabljak - Biogradsko jezero

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 343 postova

.

Traži li ovo S.Director ključeve od motora :D :D :D

Hahahahaa, sunce li vam vaše...  ;D

Inace, posebna atrakcija je bio i konobar, koji je totalna budala!

U jednom momentu, dok nas usluzuje (ako se to moze nazvati uslugom) Laki i Vlada (kopljas) nesto pricaju, on slusa njihov razgovor a kako nije dobro cuo i kaze: Šta, šta?!

Ono, da mu ponove...  ;D ;D

Evo ga na slici...

DSC04999-1.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 143 postova

Trebali ste mi reći da vam fali kartica za fotoaparat da vam posudim, hihihi, nije valjda da je ovo sve. Od jutros čekam ostatak fotki, a sad sam se već iznervirao, idem da drmnem jednu leskovačku, da se malo psihički smirim, dok vi obradite i okačite ostatak fotki :)

Pazi kad ne mogu da vjerujem da je Svemirski stvarno bio na planini  ;D

• Svrati ponekad, 275 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin RD07a

Ima toga jos, nego nisam hteo da vas opterestim.. A i malo se ustrucavamo, mi ipak nismo profesionalci  ;D Slika ima jos kod Dr Mracnog ali njega nesto nema :)

• Svrati ponekad, 114 postova

Ima toga jos, nego nisam hteo da vas opterestim.. A i malo se ustrucavamo, mi ipak nismo profesionalci  ;D Slika ima jos kod Dr Mracnog ali njega nesto nema :)

Ja sam juče čuo da vi imate neke turbo kompjutere, kad ovo sad treba tri dana da se postave slike.

Da ih vi ne crtate ??? :D

• Zainteresovan, 845 postova
  • Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride

ljudi evo tek sad sa posla dodjoh! sad cu postaviti koju sliku...

i samo da dodam da je lako nekima kad se u fotelji voze!

na ovim pauzama sam sjedio na doticnom motoru jer je tako udoban... dodje ti kao relaksacija :D

• Zainteresovan, 845 postova
  • Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride

e ovako, prvo jedno glasanje

vote: for kopljas to exchange bike with mracni

1. da

2. da

:D

od sad kad kupujem motor gledam samo koliko je udoban ;)

voznja je bila odlicna, cak za jedan dan izvanredna, mislim da je trajala tacno 12h ali sve smo stigli, i da vidimo, i obidjemo i najedemo se mnogo dobrog kacamaka, da preticemo po punoj, dobijemo prijave i na kraju dodjemo kuci sa osjecajem u potpunosti ispunjenog dana...

ona slika dje space trazi kljuceve :D :D se zove: zasto jednocilindras ne valja za dug put :D on ce vam objasniti ;)

bice opet sigurno voznja, i naravno svi su pozvani a mi cemo pokusati da obezbijedimo prenociste, mada ja bih i nedje vrlo rado kampovao,ali na zabljaku pocinje vec da biva svjeze... :)

do pluzina nas je vjetar bukvalno samarao, s' lijeva na desno i nazad, temperatura... hm.... bilo je i toplijih dana :)

a onda preko trse je bilo bas dobro, ja sam mislio da ce biti hladnije ali nije, idealno za voznju...

put koji me je odusevio za voznju je od mosta na tari prema kolasinu. vozi se kraj tare a krivine idealne tj nije bilo ispravljanja :D i saobracaja vrlo malo...

• Drug član, 1439 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SDR V3

Durmitor je super bio sam tamo 4 dana oko 20.08, upalim motor u 9 i ugasim u 19h.

Planinu kao planinu smo ostavili za kraj ali sam prvi dan sišao u selo Tepce pa na reku Taru i na Radovan Luku.

Mnogo jako mesto za odmor i za rafting.

Tepce je poznato po velikoj koncentraciji zmija, poskoka i šarki čak od toplote ide u Taru da se hlade.

Na Durmitoru npr na 1500m bude 25 stepeni a dole ispod planine i do 35.

Dole sve uspeva sve od drenjina do vinove loze.

Išli smo u selo Crna Gora pa na kanjon Sušice u Nedajno, eh da vidiš taj offroad....

Obišli smo sva jezera mada su mnoga skoro nestala jer je velika suša ove godine, išli na Savin kuk 2200mnv i gostili se kod Voje u restoranu Sedlo u mestu Sedlo na  oko 1900mnv.

I naravno nazad ne preko Đurđevića Tare već na Trsu, Plužine, Šćepan Polje, Srbinje, Goražde, Višegrad, Mokra Gora ....

Odlična 4 dana.

post-760-12879003641691_thumb.jpg

post-760-1287900364239_thumb.jpg

post-760-12879003642949_thumb.jpg

post-760-12879003643717_thumb.jpg

post-760-12879003644375_thumb.jpg

• Svrati ponekad, 343 postova

Meni je Zabljak bio pregadan i odvratan, bio sam prije par godina sa kumom i nekim drugom jos, kolima naravno i smorio sam se totalno. Oni odusevljeni jorganima za pokrivanje i kacamakom i skorupom (stari slani kajmak) a ja to ne mogu ocima da vidim, jer sam kao dijete jako puno vremena provodio na selu kod ocevih roditelja (Banjani, otprilike na potezu izmedju Niksica i Bilece). A oni, prava gradska djeca, bez sela i nekih veza sa selom, oduseve se kad vide kravu.

Medjutim, ova voznja mi je jako promijenila misljenje i omogucila da sve to vidim i dozivim u drugom svijetlu, te bih vrlo rado bih otisao opet na Durmitor. Cak, razmisljao sam kako bi bilo idealno imati neku testeru za oranje po onim padinama durmitorskim. To bi bila prava stvar!

• Drug član, 1439 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SDR V3

Ako imate neke enduro motore i volite prirodu dva predloga za vas.

Ako znate gde je Ćurevac (vidikovac) gleda na Kanjon Tare i selo Tepce dole tuda da idete do Radovan Luke.Sa Žabljaka se stiže asfaltom na Ćurevac za oko 20min lagano a posle ideš dole offroad.

Radovan Luka je dobro mesto za klopu i odmor.

Pazite na poskoke i šarke.

Drugi pravac, selo Mala Crna Gora pa odatle na raskrsnici levo na kanjon sušice pa u Nedajno.

Pažljivo samo ali vredi videti.

Mali kros je najbolja varijanta ali kako sa njim doći tamo??

To i mene zeza ali za bilo koji offroad nema bolje od 100kg motor sa oko 60ps recimo koliko ima svaki sa 250ccm.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja