Kowalski 363 Napisano Octobar 11, 2015 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan pitans , daj neki tel.Brke iz Mladenovca trebao bi i meni jedan skid plate za Storma 650.Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Octobar 11, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan 0658230921 Brka Izvolte Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Octobar 12, 2015 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na brzom odgovoru.Pozzzz ps:hoću da pomognem kolegi iz inostranstva koji je skoro kupio VStroma 650/08 da ga malo sredi a verovatno će br. i nekom drugom koristiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saleni 0 Napisano Novembar 5, 2015 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan pitans , daj neki tel.Brke iz Mladenovca trebao bi i meni jedan skid plate za Storma 650.Pozzz http://www.kappamoto.com/My-motorcycle/?mo=DL-650-V-Strom-L2-L3-L4-11--15&ma=SUZUKI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saleni 0 Napisano Novembar 5, 2015 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen skid u moto landu i plastificiran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saleni 0 Napisano Novembar 5, 2015 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zajedno sa rol barovima 21500 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Novembar 5, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Odličan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Novembar 5, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para Saleni? Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Maj 19, 2016 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno proizvedeni ima na stanju po nekoliko kom za stari strom oba 650 i 1000, a za novi samo za 1000 ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Maj 19, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Druze kakav ti je ovo materjal preko sedista? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Maj 19, 2016 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 3D MESH - MESH SEAT COVER ALIEXPRESS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Maj 19, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, kazi mi jel se kliza i jel upija vodu. Meni treba prvensveno neki ne klizajuci, na stromu sam imao onaj iz louisa ali su skupi, a meni za trenutni moped trebaju dva komada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Maj 19, 2016 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan ne kliza se mek je oko 8 mm debeo i pusta vodu kosta 11 e xxxl velicini 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AquilaVstrom 0 Napisano Jun 3, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Pozega Motocikl: V-Strom 650 '11 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Stromasi . Moze li mi neko reci gde u SRBIJI da kupim stitnike rucica. Kao da trazim kurblu za BMW iz '32. NJu bi pre nasao nego obicne fabricke stitnike Svaki trag dobro dosao Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca Strom 134 Napisano Jun 3, 2016 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Beograd - Žarkovo Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan 3T-RACING +381 34 515 475 +381 63 1 581 475 Gagi Kod njih je NAJPOVOLJNIJE, 70 ili 75€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Jun 5, 2016 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Stitnici hladnjaka 40 eura za sva tri modela u obe varijante crna mat plastifikacija i inox saten 063521586 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Septembar 10, 2016 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan imam viska jednu mrezu za sediste 15 e ako treba nekom pase na malog stroma 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Novembar 29, 2016 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se to privezuje na sediste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Novembar 29, 2016 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam na motoru neki mali rol bar,Pa me interesuje moze li se ovo nekako prepraviti ili ako ima neko ko bi se menjao za veci uz moju doplatu naravno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Novembar 29, 2016 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje imam ovaj preradjeni vizir( i povisen i prosiren ) koji odlicno radi posao verovatno i za mnogo vise ljude od mene ali mi nekako nije legao estetski pa ako je neko za razmenu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Novembar 29, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Steta da ove maglenke da polomis pri prvom padu motora u mestu. Vidi promeni im poziciju negde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Novembar 29, 2016 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma zimus u svakom slucaju ide neka korekcija rol bara pa ce tada i one doci na neku drugu poziciju.Ili ovaj prepravljam ili menjam za veci rol bar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesko Budva 8 Napisano Octobar 28, 2017 U prolazu, 28 postova Lokacija: Budva Motocikl: suzuki v strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 21.7.2015. at 14:12, nik_sa015 je napisao: sharky... za tvog stroma mogu da uradim dosta toga.... javi se na pp... poslacu ti slike i sigurno cemo nesto dogovoriti Koliko kosta stitnik hladnjaka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesko Budva 8 Napisano Octobar 28, 2017 U prolazu, 28 postova Lokacija: Budva Motocikl: suzuki v strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 8.9.2009. at 20:10, MILJAN* je napisao: NA Givi koferu sam ugradio stop svet;a ali sam odmah izvadio obicne sijalice i stavio ledove.Jako malo trose energiju.Izmereno. Svaka cast Vojo, kako i ja da ih ugradim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Februar 12, 2018 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan stitnik hladnjaka je 35 eura +postarina ima ih na stanju za DL 650 za modele 2004-2011DL 1000 za modele 2004-2014DL 1000 za modele 2014-U crnoj boji - plastifikacijaI bruseni inox neobojen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...