Miki_954 78 Napisano Septembar 10, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu. Iipak sam ja presao za 1 i po sezonu presao 15000kmsa NSR-om. Tako da me je sve zadesilo sto moze da me zadesi na 2T.. I savet, uvek kreni od najpprostijeg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cWeLe 3 Napisano Septembar 10, 2008 U prolazu, 41 postova Lokacija: - Motocikl: CBR 600 F3, MT-09 SP Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu. Iipak sam ja presao za 1 i po sezonu presao 15000kmsa NSR-om. Tako da me je sve zadesilo sto moze da me zadesi na 2T.. I savet, uvek kreni od najpprostijeg hvala na savetu Mozes samo da mi posaljes neki tvoj kontakt msn ili mail ako me ne daj boze bude nesto zezalo da ti se javim ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Septembar 10, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Evo MSN-a : coma_jso@hotmail.com I tel. 0649119606 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...