Alexa90 11549 Napisano Novembar 11, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ste završili debatu.. Jel neko zna šta je sa povređenim kolegom? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr Fanste Shock Soba 24 Napisano Novembar 12, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Banjica Motocikl: Suzuki Dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dečko je operisan i još uvek u šok sobi, inace moj prijatelj... Nije bio pozitivan na narkotike ni alkohol... Stop laznim informacijama! 10 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16788 Napisano Novembar 13, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2348 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Sad čujem vest, decko je moj komšija preko puta, Vlada Marinović, ima brata blizanca, on mi je sada i rekao, kaže da je u teškom stanju, na reanimaciji je, ima teške povrede kukova i karlice. Dobar je dečko, nije divljak, skoro je uzeo taj motor, crvena Yamaha Genesis. Užas, skidaju nas kao cunjeve jbt... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr Fanste Shock Soba 24 Napisano Novembar 13, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Banjica Motocikl: Suzuki Dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Javio se danas burazeru na video poziv dobro je, na nekim je aparatima... Oporavlja se... Pozz za komšu preko puta Fanste je Banetov drugar sa Dr-om 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16788 Napisano Novembar 13, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2348 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Dr Fanste Shock Soba je napisao: Pozz za komšu preko puta Fanste je Banetov drugar sa Dr-om Uzvracam pozdrav, I hvala na informacijama... Javljaj novosti. Ako treba nesto Vladi, tu sam. 0+sam grupa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4891 Napisano Novembar 14, 2020 Drug član, 1874 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj lik što se pojavio ovde ili mu je mnogo dosadno ili ima veze sa ovim iz auta što je izazvao nesreću. I jedno i drugo nem nikakve koristi. Nadam se da će se motorista izvući, a ovo će se završiti sa krivičnim postupkom. Živo me zanima šta je ovaj iz auta izjavio i šta kaže alkohol. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5230 Napisano Novembar 14, 2020 Drug član, 782 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Brzo ozdravljenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...