Spenser 3 Napisano Avgust 30, 2008 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan IV Moto žurka Ruma 2008 Skup se održava na Borkovačkom jezeru Početak programa u 11.00 14.00 ručak (bajkerski pasulj) 16.00 defile kroz grad 16.30 street fight show i trke ubrzanja na 300 m 18.00 proglašenje pobednika i dodela nagrada 19.00 nastavak svirke(ceo dan će da bude živa svirka,sviraju razni bendovi,između ostalih Bombarderi,Freddy Kruger.Burning Curcle ... (uz svesrdnu pomoć golišavih umetnica ) 23.00 ATOMSKO SKLONIŠTE Ulaz će biti 200 dinara a piće tek da se pokriju troškovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Avgust 31, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan exelente, a kazite nam jel se i u petak nesto dogadja ili sta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spenser 3 Napisano Avgust 31, 2008 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo tamo u petak poslepodne,nameštamo binu,ozvučenje,pečemo jagnje ;D i verovatno ostajemo celu noć.Biće i muzike i pića i svi ste dobrodošli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Avgust 31, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ako me vreme posluzi dolazim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 27 Napisano Septembar 1, 2008 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Gde je borkovacko jezero? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Septembar 1, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan borkovacko jezero se nalazi kad se dodje docentra pa pitas evo mapa tacne lokacije: Mi smo tamo u petak poslepodne,nameštamo binu,ozvučenje,pečemo jagnje Zelenko i verovatno ostajemo celu noć.Biće i muzike i pića i svi ste dobrodošli! ......................pa to te pitam :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 1, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa hajde da vidimo , mozemo i nesto orgainzovano da krenemo. Ja i hornet bi isli obilaznicom jer je auto put smor. Jedino sto bi krenuli posle 13h iz Beograda, zbog posla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Septembar 1, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan sta se mene tice ja sam uvek ZA . Asto se tice polaska samo je potrebno da se uklopimo vremenski, posto i mi radimo, sad ko kad, mi se uvek dogovaramu u cetvrtak,pa i petak. Uglavnom RS mozes preko Pazove pa na Golubince pa samo ravno u Rumu, nije mnogo duze nego autoputem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 1, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i tuda, ja sam rekao na obilaznicu jer sam iz Zarkova, a svidja mi se put, opet ali se izorganizujemo ja sam za to da se prikljucim grupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xrunnerx 1 Napisano Septembar 1, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Bice pazovcana pun kufer osecam to.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 27 Napisano Septembar 2, 2008 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem na mapi i uputstvu prijatelju. Sad jos samo da vreme posluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Septembar 2, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan i da se jagnje dobro isprzi u petak :-)))) A i ako padne kisa nema veze i onako bi se malo bucnuo u jezero. A za vreme u Rumi evo link, samo sto je izuzeo nedelju ali vec sutra cu dati link kakvo ce biti vreme i za nedelju: http://vreme.yubc.net/prognoza3dana.php?kv=73057&idg=14&idz=1&idf=4509 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spenser 3 Napisano Septembar 2, 2008 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan A i ako padne kisa nema veze i onako bi se malo bucnuo u jezero. ccc,i posle ćeš mokre kose da sedneš na motor... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Septembar 2, 2008 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Kako iz NS? Jel uđemo u rumu pa onda ili se skrene negde ranije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Septembar 2, 2008 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kako iz NS? Jel uđemo u rumu pa onda ili se skrene negde ranije? Pa najbolje je da ides preko Iriskog Venca, pa preko Iriga i pred Rumom je skretanje kod MG Petrol pumpe, tu skreni desno, pa je sa leve strane groblje, a desno ima tabla Borkovac. Tu skreni desno, pa kada dodjes do T raskrsnice, imas fudbalski teren sa desne strane kao orjentir (mada ti nije potreban) ne mozes da se predjes. Dakle na T raskrsnici, desno i to je taj put, onda samo pravo do skupa. Toliko od mene, mislim da nisam pogresio :> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Septembar 2, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan sotona je dobro objasnio a isto mozes po mapi gore navedenoj, do indjije znas da dodjes pa onda po mapi, mada je put strasno los od NS do indjije E spenseru zato cu da se ususkam tamo de ce se peci jagnje pa cu da je osusim :-))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spenser 3 Napisano Septembar 2, 2008 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naravno Prebo,nisi mali,umeš ti da se snađeš. U slučaju da neko zaluta slobodno me pozovite 064/44-33-22-8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Septembar 3, 2008 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Ponecu ja aparat pa da napravimo i neku umjetnost, a kasnije je postujemo... U sv.sl.vidimo se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Septembar 3, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan covece meni od mot skupa u Vajskoj je aparat na popravci()mesec dana) i sad jha reku da zovem da vidim jel su uradili sta a ono kao nisu imali telefon moj a aparat je popravljen davno jos, pa reku jeeebote. Uzecu i ja aparat ima da pravimo umetnost ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Septembar 3, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Sa Iriskog venca se sidje u Irig, zatim se na izlasku iz Iriga ka Rumi skrene desno ka Vrdniku, pred ulaskom u Vrdnik na brdu skreces levo, dobrim i skoro praznim asfaltiranim putem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Septembar 3, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan danas sam sredio motor, tako da cu najverovatnije doci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 3, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ako nebudem radio u subotu ondak dolazim.... ;D :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Septembar 4, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan evo par fotki ko jios tamo nije bio, a ti Slayeru mozes doci i posle posla Ruma nije na kraju sveta :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 4, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam ja da je to blizu i nije problem da dodjem sam al i zence se tu malo pita Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Septembar 4, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mesto iygleda izvanredno! Pa ovde bi bike skup trebalo da traje 15 dana bar...uf trenutno nemam sator i vrecu. Dosao bih sutra - u petak i ostao do ponedeljka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...