Igor86 361 Napisano Novembar 8, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, zna li neko neki smeštaj u Prijepolju za jedno noćenje? Neki kontakt, neki, predlog? Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Novembar 8, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Nejbolje ti je u manastiru. 1200 dinSent from my SM-A715F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16216 Napisano Novembar 8, 2020 Misbehave Responsibly, 1645 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Noćenje u konacima manastira Mileševa je 1000 RSD. Doručak (preporuka) u restoranu Kosač (na putu Prijepolje-manastir). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 361 Napisano Novembar 8, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolege! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VIRGO 373 Napisano Septembar 2, 2021 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan za sve koji se nadju u Prijepolju...ili planiraju da prenoće u istom ( INAČE JA SAM PRIJEPOLJAC ) naj srdačnije preporučujem ETNO kutak Prijepolje Kuća u najstrožijem centru,parking za motore, udoban smeštaj ( 10 e -krevet) smeštaj ima i svoju "kafanu" gde mlada i extra ljubazna devojka Dunja sprema takvu klopuuu koja se pamti godinama pršuta,domaći sir,paprike u pavlaci,sudžuk..Jagnjetina ispod sača,punjene paprike, heljdopita,lokalna pogača-razlijevača ijaaaooo.... Šta da vam kažem....kad nekad ne idem kući (kod roditelja na klopu ) već tu uživam (sreća da keva nije na forumu ) inače...više kolega sam poslao tamo...i od tada su stalni gosti 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...