miša bmw 283 Napisano Novembar 7, 2020 Svrati ponekad, 447 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Nakon druženja od 10 godina prodajem moj GS. Motor je zimus spremljen za Mongoliju ali su planovi propali iz poznatih razloga. Registrovan je do Jula 2021 i prešao sam sa njim 112000 km + Sima 30000=142000 km . Prošao sa mnom od Irana do Holandije i od Rusije do Maroka i NIKADA me nije ostavio. Oprema: Originalni vario bočni koferi Kappa 52l. top case SW motec oba crash bara Touratech zaštita za ruke Grejači ručica Fabrički alarm sa dva daljinska i knjižicom sa uputstvom Dva ključa plus servisni Touratech povišeni vizir sa krilcima sa strane (plus originalni) Originalna tank torba Auto Com Super Pro Avi (koji sam skinuo da mi žena ne čantra u vožnji! ali ide sa njim) Uz motor dajem i dve Louisove dry bag torbe koje idu na bočne kofereCustom sedište koje mi je rađeno u Nemačkoj Posedujem sve papire i račune i od pre deset godina, kao i njegovu knjižicu. Gume Scorpion Trail 2 su u solidnom stanju. Cena 6100 Evropskih. Nisam hteo da skidam nalepnice sa kofera, ali ako budući vlasnik bude tražio, rado ću ih skinuti i sačuvati kao drage uspomene. Pošto sam pretpan obavezama, retko sam na forumu pa vas molim da me pozovete na 0638858005 za dodatne informacije. 9 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Novembar 7, 2020 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem da se prodaje motor sa 142000 km.Pa to ni jedan motor u Srbiji,a koji je na oglasima,nema tu kilometražu.Svaka čast na iskrenosti u opisu.Takvih je malo.Sreća prodaja. 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12534 Napisano Novembar 7, 2020 Ne silazi, 7326 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ima nego se ne zna. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 371 Napisano Novembar 7, 2020 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio jednog .... ....i uzivam! 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Novembar 7, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, vazlan je napisao: Ne mogu da verujem da se prodaje motor sa 142000 km.Pa to ni jedan motor u Srbiji,a koji je na oglasima,nema tu kilometražu.Svaka čast na iskrenosti u opisu.Takvih je malo.Sreća prodaja. Prodavao ja maksi skuter ovde sa 110.000km..što da neće GS sa samo 32 hiljade više 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 7, 2020 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ово је екстра прилика, ко воли моторе са "педигреом". Фантастичан примерак... Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2608 Napisano Novembar 8, 2020 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pošteno,Svaka čast Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano Novembar 10, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 7.11.2020. at 17:27, vazlan je napisao: Ne mogu da verujem da se prodaje motor sa 142000 km.Pa to ni jedan motor u Srbiji,a koji je na oglasima,nema tu kilometražu.Svaka čast na iskrenosti u opisu.Takvih je malo.Sreća prodaja. Ta kilometraza za GS-a nije nita (uz dobro odrzavanje naravno). Ja sam moj R1150GS prodao sa 135.000km bez ikakve greske, a vidjao sam iste modele sa 300.000+. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 283 Napisano Novembar 15, 2020 Svrati ponekad, 447 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan 5900 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pashutin 162 Napisano Novembar 15, 2020 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan Prvo je otisao onaj Đuntin, a sad ce i ovaj, pravi motori vozeni kako su i namenjeni. Da je brzo i lako prodati mog Stroma, ovo bi bio moj izbor Za prodavca sve pohvale na oglasu, opisu i detaljima. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1729 Napisano Novembar 15, 2020 Drug član, 1476 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 10.11.2020. at 21:17, Bojan Budjevac je napisao: Ta kilometraza za GS-a nije nita (uz dobro odrzavanje naravno). Ja sam moj R1150GS prodao sa 135.000km bez ikakve greske, a vidjao sam iste modele sa 300.000+. Znaci, i ti si vratio sat sa 3:00 na 2:00? :-D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano Novembar 16, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, SHOKLA je napisao: Znaci, i ti si vratio sat sa 3:00 na 2:00? :-D Tako je. Sat na ruci je vracen sa 3:00 na 2:00 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4172 Napisano Novembar 22, 2020 Ne silazi, 6535 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan On 15.11.2020. at 13:20, pashutin je napisao: Prvo je otisao onaj Đuntin Kad sam ga ja kupio, sa 162.000km. On 7.11.2020. at 17:27, vazlan je napisao: Ne mogu da verujem da se prodaje motor sa 142000 km.Pa to ni jedan motor u Srbiji,a koji je na oglasima,nema tu kilometražu.Svaka čast na iskrenosti u opisu.Takvih je malo.Sreća prodaja. Prelistah danas malo oglase za BMW na PA, između 50 i 70K stoji navedeno kod većine, ali ima i nekih sa 30K. Radio sam motor koji je ubrzo prodat sa nekih 135.00km, pojavio se nakon petnaestak dana na oglasu sa možda ispod pedesetak hiljada na satu i drastično uvećanom cenom nego što je plaćen, nekoliko mesci kasnije sam ga video slučajno, preprodat. Motor je imao dve falinke koje nisu bile u trenutku servisa nužne za otklanjanje, sve napisano u papirima inače, zamolio sam da se tom novom vlasniku prenese da se javi i da mu predočim moguće posledice, nije se pojavio, verovatno želeći da živi u iluziji da je kupio preperfektan motor, jer kad je iole dobar primerak, BMW-u se ne vidi kilometraža. On 7.11.2020. at 23:35, DzOkS je napisao: Ово је екстра прилика, ко воли моторе са "педигреом" Moje mišljenje je da prednost treba dati motoru koji ima neku ovakvu istoriju, da bude od vlasnika sa reputacijom, a Miša je persona za veliko uvažavanje, mada ga dugo nisam video. Prošle godine je bila bestseler priča, " prvi vlasnik, doktor, garažiran, drugi motor za put samo, svež tehnički i urađen pun servis taze pred prodaju, 50K", ove je pak druga, još slatkorečija i neverovatnija. Do 2007 su za moj ukus najlepši modeli, najlakši GS, a ovo godište je drugojačije nego prva serija, po meni, odličan izbor. 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 283 Napisano Novembar 23, 2020 Svrati ponekad, 447 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Da, dugo se nismo videli dragi moj! Spominjali smo te pre neki dan sa Bojanom advokatom iz NS. Svako dobro ti želim! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Decembar 2, 2020 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Miso , veliki pozdrav duze vreme ne pratim forum , poslao sam ti poruku malo pre , a onda rekoh da vidim sta ima novo ... kad ono , prodajes moj bivsi motor ... nadam se imas neke lepse planove ... moram ti reci , najiskrenije , da izgleda bolje nego kad si ga kupio od mene Simo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 283 Napisano Decembar 3, 2020 Svrati ponekad, 447 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan A, evo ga i prethodni vlasnik! @Velimlje2, Simo, spominjem te u prvom postu! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Decembar 5, 2020 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Miso , svu srecu sa prodajom ti zelim , jedna slika da te podseti ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 283 Napisano Decembar 14, 2020 Svrati ponekad, 447 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Da, nisam napisao da uz custom sedišta idu i njegova originalna koja su kao nova! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 28, 2021 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Јел ово још актуелно? Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 283 Napisano Februar 28, 2021 Svrati ponekad, 447 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Nije druže, odustao sam od prodaje. Imam 2007 Adv na prodaju, staviću danas post. Žao mi ovog što me je služio 145k km 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 28, 2021 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nije druže, odustao sam od prodaje. Imam 2007 Adv na prodaju, staviću danas post. Žao mi ovog što me je služio 145k kmЈбг, ја таман састављам конструкцију. Видех овај али ми је предалеко... Финансијски... Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 283 Napisano Mart 15, 2021 Svrati ponekad, 447 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Ode. Kupcu želim da se srećno navoza kao dosadašnji vlasnik. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano Mart 15, 2021 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5033 Napisano Mart 15, 2021 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 15, 2021 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ode. Kupcu želim da se srećno navoza kao dosadašnji vlasnik. Хвала жив и здрав био Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...