Peppermint 561 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došla @Lulence Za razliku od Aleksandre imam samo jednu sezonu za sobom i nikada nisam razmišljala od R motorima. U priču sam krenula sa idejom da ću voziti skuter ali želje su se menjale brzinom svetlosti, Trenutno vozim CF MOTO 300 NK, kupila sam ga novog u septembru baš iz razloga da se ne razumem u motore. Pre nego što predjem na priču o mojoj Džoli (ljubimica je naravno dobila ime i pre nego što je stigla u porodicu) jedna napomena o temi "ne razumem se u motore". Lično, stvarno se ne razumem. Vozim automobile blizu 30 godina i dalje nemam pojma kako šta radi. Slušam zvuk motora i kad čujem nešto novo zovem mog majstora Dragana. Iskreno, jednom sam ga cimala jer se čulo lupanje kod mojih vrata a u pitanju je bio šraf ostavljen u pregradi . Nisam znala šta ću kad kupim motor, ako pratiš forum svi tu nešto šrafe, demontiraju, presecaju i povezuju. Za mene špansko selo. Zato sam se odlučila za nov motor a pošto je velika razlika u cenama sve se svelo na kineze. Moram ti reći da nisam razočarana kvalitetom, dobar je to motor, sve lepo radi, u garanciji je. Ono što smeta je manjak dodatne opreme jer fabrika ne pravi skoro ništa za taj model. Upoznala sam puno ljudi sa foruma i shvatila da se može voziti i polovan motor ako si duduk, isto slušaš zvuk i kad čuješ nešto pišeš na forumu. Pored toga, moto zajednica je jedna grupa ljudi sa ogromnim srcem i stvarno su uvek spremni da ti se nadju kad god zaškripi. Tako da je moj savet posle jedne sezone - biraj ono što ti odgovara pa bilo polovno ili novo. Za mene je presudna bila moja visina od 168cm, nekih 60-ak kilograma i 53 godine. Kondicija na nuli. Ali stvarno na nuli. Što bi ljudi rekli fizički neupotrebljiva. Vremenom kreneš sa vežbama a dok malo ne pohvataš tehnike guranja uzbrdo, preparkiravanja, kretanja unazad kada samo vrhovima prstiju dodiruješ zemlju, a tih 150kg pod tobom deluju kao kamion petotonac, tu su kolege. Nijednom mi se nije desilo da neko ne pridje, ponudi pomoć, pregura mi motor preko kamenčića na uzbrdici. Kažem ti, ljudi sa srcem većim od planete. Što se tiče moje 300 NK imaš puno utisaka u posebnoj temi "CFMoto 300NK 2024 iz ugla novajlije" pa tamo možeš puno toga pročitati. Evo prošlo je samo par meseci, prešla sam tek 1000km i već gledam šta će sledeće biti, svakako jače i ne u naked varijanti. Jeste za beogradske ulice super naked verzija ali kad počneš da gutaš kilometre probudi se u tebi želja i za daljim destinacijama. Svakako jeste jedan takav motročić kao moj super za početnika koji ulazi u svet dvotočkaša i ono što iskusni preporučuju. Da sam na početku isto bih odlučila ali moram ti reći da apetiti rastu mnogo brže nego što očekuješ. Trenutno sate provodim guglajući nešto sa sedištem visine 790 do max 800. I danas pronadjoh zahvaljujući tebi baš Aleksandrinu Hondu CBF 1000A i oduševih se jer je po specifikacijama visina sedišta 795. Ostaje da na nekoj zajedničkoj vožnji upoznam Aleksandru i proverim da li su mi noge dovoljno dugačke za takav model pa da nastavim u realizaciju moje ideje za sezonu, dve. Svakako poslušaj savet koji svi daju, ne gledaj samo specifikacije nego pronadji nekoga ko ima model koji te interesuje i probaj za početak samo da sedneš na motor. Nije presudna samo visina sedišta i težina motora, položaj nogu, ajmo reći oblik i debljina rezervoara, težište zbog subjektivnog osećaja koliko je motor težak su mnogo važnije stvari. I samo pozitivno napred, ignoriši sve one koji nisu sa tobom u tvojim snovima ali pažljivo, oprezno i mudro. Ipak je dvotočkaš ozbiljna makina pa imala i samo 150cc ako glava nije pametna i skoncentrisana. Pozivam te svakako, pošto si iz Beograda, da čim položiš i kupiš sebi motorče dodješ na naše kolektivne vožnje, forum je super mesto jer se tu poštuju tvoje mogućnosti i niko te neće terati preko tvojih kapaciteta i ugroziti ti bezbednost. Postoje vožnje za početnike gde se polako skuplja samopouzdanje i uči sve ono što nije u programu auto škole. Vidimo se na nekoj BJBikers vožnji za koji mesec 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 152 Napisano pre 11 sati Svrati ponekad, 48 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 11. 2020. at 12:19, Novola je napisao: Pozdrav Vucke i dobrodošao! Deluješ kao ozbiljan momak, što je svakako neophodno za ovu rabotu, samo pamet u glavu i polako. Ja sam 194cm i 105kg, i nije baš da nema motora na koje možemo da se upakujemo, ali realno i nemaš baš previše opcija. Veliki enduro/adventure motori bi bili neki logičan izbor, za početak neki stariji, prostiji model (ako voliš sam da održavaš motor), Afrika Twin, Super Tenere, takođe i honda Transalp xl600v, jer, iako malo manja po gabaritima, ima odličnu ergonomiju i položaj sedenja i za visoke vozače. Eventualno neki KLE, on ti spada pod 500cc.. Ja sam sedeo na par choppera (cruisera) kawasaki VN mislim da je bio poslednji, i definitivno nije to to. Za kraj, kao što @Savanreče, ne voziš zbog tuđih pogleda i nemoj time da se vodiš. Moj prvi motor je bila yamaha sr 125cc, i iako sam realno bio smešan na njoj, brate, bolelo me uvo, slatko sam se navozao sa njom. Dokaz: Ali bez klompi nista.... Coool 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 152 Napisano pre 10 sati Svrati ponekad, 48 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kao povratnik na motor ne mogu bas da dajem neke predloge za prvi motor. Meni jeste problem da preporucim motor nekome ko je odrastao i zeli da krene da vozi... Ja sam kao klinac 14 god krenuo sa Jawa 350,a sa nepunih 17 moj prvi ozbiljniji motor je bio kawasaki zxr 750 iz '90 god . Neznam ko je bio ludji, ja sa svojih tada 65 - 70 kg i ogromnim motorom ili moj otac koji je kupio taj motor meni i godinu dana mladjem bratu. Nakon toga je dosao jos jeda zxr, pa jedan suzuki srad 600, i na kraju dve yamahe fzr 1000... Nakon toga duga pauza od jedno 1 do 15 god, i kad sam odlucio da se ponovo vratim, dvoumio se izmedju 600 i 1000 kubika. Kupio 650 i mozda bih pogresio da sam uzeo tezi i veci motor. Jer ipak napravio sam veliku pauzu tako da na neki nacin ponovo sticem iskustvo. Ono sto mogu da dam je topls dobrodoslica na forum... Bas onako kako sam i ja prihvacen od stra e clanova i clanica. Welcome 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8330 Napisano pre 1 sat Drug član, 561 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...