Jump to content

Moto Zajednica

Vucke

Članovi
  • Broj tema i poruka

    0
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Vucke's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Hvala na savetima, oprobacu sto veci broj motora i da vidim koji mi najvise odgovara. Za prvi motor mislim da je najbolje da se ne obazirem na to koliko mi se svidja vec na komfornost i funkcionalnost. Kada steknem iskustvo hteo bih da probam motor is sport/supersport kategorije, samo sto ce mi tada trebati pomoc oko modifikacija koje blago pripomazu visokim ljudima.
  2. Hvala na odgovorima, jel moze onda preporuka za neku od kategorija ukoliko mi je veci budzet, svestan sam da ce mi svaki motor ispod 600cc izgledati malo. Nemam nista protiv enduro i touring motora, samo sto mi nisu privlacni kao navedeni. Ukoliko ne budem nasao neki koji mi odgovara iz predlozenih kategorija, opredelicu se za nesto od endura ili touring.
  3. Pozdra, Nemanja ove. Imam 23 godine i posto sam tek ove godine krenuo da radim i raspolazem svopstvenim finansijama zeleo bih da ispunim svopstvenu zelju, a to je motor. Mislim da je pametnije da sacekam 24 godina i da polazem za celokupnu A kategoriju. Do tada sam hteo da kupujem opremu i da naucim nesto vise o motorima (ukoliko neko moze nek mi preporuci neku knjigu, zanima me mehanika). Nemam iskustva sa motorima, imam dugogodisnju zelju za njima, ali nisam hteo da se upustam u tu pricu dok ne budem mogao da ga priustim. Imam B dozvolu i redovan sam ucestnik u saobracaju vec 6 godina. Zanima me koji motor mi preporucujete za pocetak, pre svega vam postavljam ovo pitanje zato sto imam 197cm i 90kila, a ne znam koji motor odgovara mojoj visini i kilazi. Privlacne su mi naked, sport i chopper kategorije. Budzet mi je 2000e. Hvala unapred.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja