Zivko 299 Napisano Novembar 7, 2020 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Za GS ADV iz 2015 kupujem aluminijumski kofer. Zivko 0638323750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Novembar 9, 2020 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj u Jagodini kod ovog tipa, nedavno je imao alu-kofere... https://www.facebook.com/djordjevic.pop Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano Novembar 9, 2020 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu. Sa Banetom sam vec duze vreme u kontaktu ali jos nista. Treba mi alu kofer za adv od 2014+.Bane je imao kofer za adv vazdusaru koji bih kupio ako ne nadjem sta mi treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 10, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da ti treba bocni. Od vazdusare ti ne odgovara, zato sto je njoj auspuh sa leve strane, pa je levi kofer zasecen, a kod tebe je obrnuto. Ne mozes ni da ga prebacis na suprotnu stranu jer je kacenje kofera na nosac, da se tako izrazim, "jednosmerno". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano Novembar 11, 2020 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ne bocni ,treba mi centralni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 11, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga imam, ali (iako sam kupio Givi Outback Trekker 58) ga cuvam za dan kada budem prodavao moj GSA. Ako to nije i tvoj razlog, bolje pogledaj te Trekkere, moze mnogo vise da stane, a ne smetaju otvaranju bocnih kofera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano Novembar 16, 2020 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Zakasnio sa kupovinom kod Baneta. I dalje zainteresovan. Moze i neki aftermarket aluminijumski ( Givi, Kappa, sw moto itd.) Ili od bmw vazdusare . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...