Djole Rs 291 Napisano Novembar 5, 2020 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Naišao sam na dynojet quickshifter za 180e, skinut sa cbr1000rr 2008 na njihovom sajtu sam našao da pasuje i na moj z750 2009. E sad moje je pitanje jel ovo na slikama dovoljno? Jel treba power commander? I što se tiče poluge i senzora, jel treba nešto da se pravi ili kako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1848 Napisano Novembar 5, 2020 Drug član, 1112 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba ti power commander.Pogledaj samo na shemi da li se gadjaju pinovi.Iako odgovara sa cbr, nisam siguran da su konektori isti.Takodje, neophodno je da skratis polugu menjaca i da aktuator zasrafis na istu.Najbolje bi bilo da kupis drugu, kako ne bi ostetio tvoju nepovratno.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 291 Napisano Novembar 5, 2020 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, m.milivojevic je napisao: Ne treba ti power commander. Pogledaj samo na shemi da li se gadjaju pinovi. Iako odgovara sa cbr, nisam siguran da su konektori isti. Takodje, neophodno je da skratis polugu menjaca i da aktuator zasrafis na istu. Najbolje bi bilo da kupis drugu, kako ne bi ostetio tvoju nepovratno. Sent from my iPhone using Tapatalk Hvala na odgovoru. Tast bi na strugu napravio drugu polugu tako da mi to nije problem. A što se tiče dzekova to ću morati da istražim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 291 Napisano Novembar 10, 2020 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Quickshifter je montiran i bez ikakvog stelovanja radi perfektno. Slike ne mogu vise da postavljam na forumu, ako neko zna resenje nek pise, pa zato ide jedan kratak video test, kako na malim tako i na vecim obrtajima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Novembar 10, 2020 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Za slike možeš da koristiš www.postimg.cc, besplatno je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 291 Napisano Novembar 14, 2020 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan 1 IBB.CO Image 1 in Djordje Velickovic's images album 2 IBB.CO Image 2 in Djordje Velickovic's images album 3 IBB.CO Image 3 in Djordje Velickovic's images album 4 IBB.CO Image 4 in Djordje Velickovic's images album 5 IBB.CO Image 5 in Djordje Velickovic's images album 6 IBB.CO Image 6 in Djordje Velickovic's images album 7 IBB.CO Image 7 in Djordje Velickovic's images album Nije hteo ovaj sajt postimg da radi pa sam nasao neki drugi. Zbog senzora na menjacu,morao sam polugu da pomerim u levo, kako bi mogao da nastelujem menjac kako meni odgovara. Nije lose za jednog studenta gradjevine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...