ziks 91 Napisano Novembar 5, 2020 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: F850GS . Pre toga: CB1000R SC80,CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da sam negde video , sad ne mogu da nadjem koja je kaciga u pitanju . Jet je ali ima zastitu za bradu koja stiti i od udaraca , ne samo od muva , tj nije najobicnija plastika kao npr kod Scorpion Exo Combat-a . Znate li mozda koje su kacige u pitanju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1906 Napisano Novembar 5, 2020 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Imas Caberg Ghost ali i to je bug guard varijanta. Bila je Nolan N77 gde se brada skidala. Imas Roof Boxer i Desmo kao i Shark Evoline i LS2 Valiant koje su u sustini flip up kacige, ali back flip. Javi da li si mislio na neku od ovih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1951 Napisano Novembar 5, 2020 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan To su "moduarne" kacige, vidim da ih zovu i kros-over... Na pr NOLAN N43 Air, ona se sad zove GREX 42 PRO. Svaki proizvodjac ih ima i nisu bez veze. Postoji zastita za bradu, a vidno polje je i dalje veliko. Po meni, idealna za grad. Za duze voznje, narocito vecom brzinom nisu, jer im je slaba zastita od buke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ziks 91 Napisano Novembar 5, 2020 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: F850GS . Pre toga: CB1000R SC80,CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Puno hvala , tacno sam na taj Nolan i mislio . Upravo za grad i gledam jer mi je malo muka da non stop stavljam/skidam full face a flip-up su mi preglomazne . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...