Jump to content

Moto Zajednica

29.30 Avgust moto susret u Bečeju termalni bazen.

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022

Samo znam da ce biti ali neznam program ako neko ima vise informacija neka napise znam samo da je za vikend na termalnom bazenu ko i prosle godine!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

vidimo se u beceju ako ova kisa ne pokvari,ali su sutra za poslepodne rekli razvedravanje tako da se vidimo sutra.ps. ponesite kupaci tamo na termalnom izvoru se jako dobro kupati kada izadjes iz vode kao da si se preporodio,jedva cekam da se bucnem :D :D

vidimo se u beceju ako ova kisa ne pokvari,ali su sutra za poslepodne rekli razvedravanje tako da se vidimo sutra.ps. ponesite kupaci tamo na termalnom izvoru se jako dobro kupati kada izadjes iz vode kao da si se preporodio,jedva cekam da se bucnem :D :D

Hehe evo ja idem danas da izvidim situaciju ali me mrzi da se kupam sto! Pa zato sto se moram skinuti pa oblacenje ...Mrzi me ne idem da se kupam vec da se zezam bude tu dobrih cica  :D :D :DVidimo se! ;D

• lone wolf, 525 postova
  • Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R

Bio sam,jbg. nisam se kupao posto sam dosao malo kasnije mrzelo me  ;D video sam bilo je dosta ljudi u bazenu i van bazena.Dosta motora,dobro druzenje i sve u svemu meni je bilo dobro tako da dolazim sigurno i sledece godine.

Bio sam i u petak isubotu u petak je bilo jako malo ljudi koncerti ok.Subotu druga prica dosta motora mesto je dosta dobro ali mi je nekako ambijent bio mrtav svi nesto namrgodjeni jedina mi je zamerka bila to sto domacini nisu nista preduzeli da poboljsaju malo taj monotoni ambijent :-\ koji je vladao tamo ovako i klopa je bila mnogo dobra sve u svemu ok . ;)

• Svrati ponekad, 197 postova
  • Motocikl: ...

Evo da se i ja javim,meni je bilo O.K. ni bolje ni gore od prosecnog motoskupa.Citavu situaciju vadi to sto je bilo dobrih ljudi sa kojima sam lepo proveo vreme.Puno pozdrava za njih.

• U prolazu, 6 postova

Provod je bio super, osim sto su mi jutros oni masni chvarci  zagorcali zivot, a i razocarao sam se jutros kad se zavrsila svirka i kad sam video da nema vode u bazenu :(

• U prolazu, 36 postova

mi smo bili na skupu citava 2 sata, a razlog je bio da se okuipamo u bazenu, usput smo sreli neke drugare iz Muzlje iz Road Flayersa i jos ponekog, popili pivce okupali se u bazenu, u onom pored kafica, voda je topla ali nam je kad smo seli na motor bilo zima zbog toga :-) ,  mesto je zaimljivo za skupove prvi put sam bio tamo i hladovina je bila dobra. Evo par fotki:

30082008005.jpg

30082008007.jpg

30082008008.jpg

30082008009.jpg

30082008011.jpg

30082008012.jpg

30082008014.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja