Branko-cvancika- 0 Napisano Octobar 31, 2020 U prolazu, 1 post Lokacija: Republika Srpska, Rudo Motocikl: Suzuki GSX 1100 F Prijavi odgovor kao problematičan Prednji desni retrovizor i prednji desni zmigavac gdje mogu da kupim ? Vec dva dana rovim po netu i nisam nasao ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Novembar 1, 2020 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imas li sliku zmigavca i dimenzije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10613 Napisano Novembar 1, 2020 Hronični Motociklopata, 7366 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nisu isti retrovizori na GSXF 750 Katana iz tog vremena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Novembar 1, 2020 Andragog, 5021 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Uuu to samo pasuje od tog modela, čudni migavci. Vidi kod Dekija iz Kanjiže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Novembar 1, 2020 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Super je to motor, ali je to vec antika. Ako imas para trazi preko ebay-y ili nekog stranog sajta malih oglasa. Migavci su ti reda velicine do 20-30 evra, ali ces retrovizor tesko da nadjes. Original migavci su bas specificnog oblika i nisam siguran, ali mislim da su samo za taj model. Bilo puno onih koji su ih zamenili sa nekim drugim migavcima i retrovizorima, posto su padali (motor ipak ima 260kg). Evo ga moj lepotan svojevremeno. Imao sam dva para original zadnjih migavaca, jedan je ako vozis bez kofera, a drugi par migavaca, drugacijeg oblika, je za original kofere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...