Cope 215 Napisano Octobar 29, 2020 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, treba mi preporuka nekog dobrog majstora koji radi adaptaciju i šivenje sedišta. Konkretno Sedište za Honda Varadero... Uzdravlje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano Octobar 29, 2020 Drug član, 4159 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Molim te prijateljski potrudi se malo i pokušaj koristiti tool za pretragu, oni okvir sa lupom.Postoji već nekoliko različitih tema za preradu sjedišta a i dečki koji to rade imaju svoje teme. Pozz Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1215 Napisano Octobar 29, 2020 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan na Instagramu pogledaj profilmoto.sedista_srdjan ima dosta slika različitih radova za svakojake motore 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Octobar 29, 2020 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, el classico said: Molim te prijateljski potrudi se malo i pokušaj koristiti tool za pretragu, oni okvir sa lupom. Pozz Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Hvala ti na savetu, ali uvek postoje kontakti i preporuke mimo neke zajednice, i naravno da sam prvo pregledao search. Ako nemaš šta pametno da napišeš pusti tv, slušaj muziku... Uzdravlje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Octobar 29, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Ja iz sopstvenog iskustva preporučujem Bobana iz Zemuna (jedan od pionira ovog posla kod nas). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Octobar 29, 2020 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za Bobana, isprobao sam i Low land iz Zrenjanin i Srdjan, ali ipak je Boban majstorSent from my ANE-LX1 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8344 Napisano Octobar 29, 2020 Solo Rider, 3197 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Radio u LowLand ZR. Sedište bilo gotovo za dva sata.Više nego prezadovoljan kako izgledom tako i ono najvažnije udobnošću, tako da 2-3 sata provedem u kontinuitetu u vožnji bez ranijih pauza svakoh pola sata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Octobar 29, 2020 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Imas ovde na forumu coveka koji radi moto sedista(ima svoju temu)zaboravio sam kako se zove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8196 Napisano Octobar 29, 2020 Drug član, 1721 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravili ste da pomenete i Stiv dizajn iz Niša: https://sr-rs.facebook.com/pages/category/Local-Business/STIV-DESIGN-214630235223636/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motosedista_moto_seat 1 Napisano Mart 12, 2021 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kavasaki z750 Prijavi odgovor kao problematičan Tu smo za sva pitanja vezano za presvlacenje sedista ili materijala ako će te sami a ga tapacirate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Mart 12, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan moje pitanje je kako i da li uopšte treba zaštititi fabričko kožno sedište tokom pranja motora.Motocikl je potpuno nov ako to ima neke veze. Pretpostavljam da se neće ,,istopiti,, od kiše ili pranja jer onda ne bi motor bio za upotrebu ,ali ipak pitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motosedista_moto_seat 1 Napisano Mart 13, 2021 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kavasaki z750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je prava koža treba da zaštitite jer koža upija, ako su veštački materijali nema brige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4314 Napisano Mart 13, 2021 motoras, 2480 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Motosedista_moto_seat je napisao: Ako je prava koža treba da zaštitite jer koža upija, ako su veštački materijali nema brige. A ako voda prodje kroz rupice na šavovima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motosedista_moto_seat 1 Napisano Mart 13, 2021 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kavasaki z750 Prijavi odgovor kao problematičan U rupicama je konac od poliestera koji isto ne upija vodu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Mart 13, 2021 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Motosedista_moto_seat je napisao: U rupicama je konac od poliestera koji isto ne upija vodu Mislim da je kolega mislio na prolazak vode i "natapanje" sundjera ..... Ako sam promasio ......jbg,oprosti.....corak.....stativa.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4314 Napisano Mart 13, 2021 motoras, 2480 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, balkanlover70 je napisao: Mislim da je kolega mislio na prolazak vode i "natapanje" sundjera ..... Ako sam promasio ......jbg,oprosti.....corak.....stativa.... Dobro si mislio. Ja sam na mom motoru sam radio presvlaku za sediste i pre par godina kad smo se po kiši vozili iz Crne Gore uhvati nas kiša. Obučem ja lepo kišnjak i pici. Kad je ugrejalo svucem kondom sa sebe i nastavim u farmerkama. Međutim, posle par kilometara osetim da se 'ladi guza. Farmerice mokre kuku meni. Onda naravno opet presvlacenje i vožnja u kisnim pantalonama do kuće... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motosedista_moto_seat 1 Napisano Mart 13, 2021 (promenjeno) U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kavasaki z750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima tu svega, od lošeg dizajna do korišćenja neadekvatnog konca prilikom sivenja pa do kontra ukrasnih savova samo da bi bilo lepo, treba imati meru u svemu. Promenio Mart 13, 2021 član Motosedista_moto_seat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Mart 13, 2021 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam u tim vodama ali sam cuo od tipa koji je radio meni sediste da postoji taj "nauticki sav" Takva vrsta sivenja se koristi za izradu sedista na plovilima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Mart 13, 2021 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Šavovi se sa dodnje strane mazu silikonom i preko sundjera ide najlon. Nema brige sa kisom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4314 Napisano Mart 13, 2021 motoras, 2480 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Za bmw sam radio sam. Nisam ništa znao o tehnikama šivenja. Ja dizajnirao, kupio skaj i iskrojio. Sestra mi sašila. Sećam se da smo šare štepali sa naličja jer je mašina gužvala skaj sa lica. To smo pravili pre trideset godina i vozim ga i danas. Veći mi je problem sunđer koji je propao. Mislio sam da penzionisem Bavarca, da ga ne vozim više, ali žena kaže da od toga nema ništa. Zato će morati da se radi novo sedište. I za Gpz mislim da prepustim nekom stručnom da mi uradi sedište. Original je, ali ima jedna pukotinica u skaju i to me nervira. I kad sam vozio ćerku na kawi stalno klizi po sedištu. Probao sam na drugarovom fj urađeno sedište i to je kao dupe i oko u odnosu na original. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motosedista_moto_seat 1 Napisano Mart 14, 2021 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kavasaki z750 Prijavi odgovor kao problematičan Јавите се ту смо и за савете Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...