Marko05 5553 Napisano Octobar 28, 2020 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Kako dolazi ovo hladnije vreme sve vise razmišljam o kupovini nekog enduro/cross bajka za jesenje i zimske zezancije. Slučajno sam naleteo na ovu pricu. Malo prelistah forum, ima par tema i procitah pozitivna iskustva. Al' bih voleo malo detaljnije da znam o održavanju ovog motora, dostupnosti delova.... i slicno. Ako ima neko iz Aranđelovca da bi bio rad da pogleda motor bio bih mu zahvalan. Cisto da znam da l' je vredan cimanja iz Ue. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Octobar 30, 2020 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda slaba prica oko Gilera-e. Imam jos neke opcije u razmatranju. Pa bi svako misljenje dobrodošlo. Tipa ove mašine: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6324 Napisano Octobar 30, 2020 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ti izgleda kupuješ motor po izgledu. Ova poslednja tri su na oko slični, a totalno različiti motori. Honda XR600, matori jednocilindraš na kurblu. Pošto je mator, teško da je dobar, delova ima ali su dosta skupi za popravku. Inače jako pouzdan motor. Yamaha DT 125, cvaja, odličan motor za početnike i ne zahtevne korisnike. Jako pouzdan, a i kad se pokvari popravlja se za male pare, mana bi mu bila što je prilično slab. Ovaj treći je verovatno Kawasaki kdx250 ili 450, hard enduro motor, jak i lak, ali zahtevan i skup za održavanje i nije za početnike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Octobar 30, 2020 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, aca-pn je napisao: Ti izgleda kupuješ motor po izgledu. Ova poslednja tri su na oko slični, a totalno različiti motori. Honda XR600, matori jednocilindraš na kurblu. Pošto je mator, teško da je dobar, delova ima ali su dosta skupi za popravku. Inače jako pouzdan motor. Yamaha DT 125, cvaja, odličan motor za početnike i ne zahtevne korisnike. Jako pouzdan, a i kad se pokvari popravlja se za male pare, mana bi mu bila što je prilično slab. Ovaj treći je verovatno Kawasaki kdx250 ili 450, hard enduro motor, jak i lak, ali zahtevan i skup za održavanje i nije za početnike. Pa pazi, nisi daleko od istine. Uglavno budzet mi je ograničen pa se po njemu uklapam. Jurim nesto za makadam, livade i sumu po potrebi. Najviše mi se svidela Gilera al' koliko sam čuo i pročitao, delovi su malo veći problem. Honda je zadnja opcija. Yamaha i Kawa su mi u blizini, pa cu za vikend da odem da ih pogledam. Kawa je mala, kx85 sa 27 ks. Dobih informacije da je luda masina. Inace, vozikam rodjakovu Suzanu RMZ450, tako da mi nije strana ta ludacka snaga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoran Ristic 0 Napisano Februar 18, 2021 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me jel zna neko gde mogu da nadjem. Lanac i lancanik za gileru rc 125. 94 godiste? I koja je velicina lanca i velicina lancanika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...