steefanv 299 Napisano Octobar 26, 2020 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem univerzalnu Monokey ploču Givi/Kappa Ponude na 064-67-67-151 (viber, whatsapp) ili PM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano Octobar 26, 2020 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo prilike za dobro delo i da resis problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Octobar 26, 2020 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, feelgod je napisao: Evo prilike za dobro delo i da resis problem Video sam ovo, ali na zalost mislim da mi ne odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano Octobar 26, 2020 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Steta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Novembar 2, 2020 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan On 26.10.2020. at 10:46, steefanv je napisao: Kupujem univerzalnu Monokey ploču Givi/Kappa Ponude na 064-67-67-151 (viber, whatsapp) ili PM I dalje trazim plocu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1755 Napisano Novembar 3, 2020 Drug član, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko dva i po miliona oglasa, na jednom mestu! Vidi ova da li ti odgovara. Prodao sam taj kofer pa je ona ostala. Cena 1000 din recimo. Uplatom u humanitarne svrhe, pomoc za malu Minju . I ja sam na ovaj nacin nesto kupio nedavno pa da nastavim akciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Novembar 3, 2020 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan @malitomic ne odgovara mi kacenje na moju plocu. Morao bih nesto prepraviti, a ne radi mi se to.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1755 Napisano Novembar 3, 2020 Drug član, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, steefanv je napisao: @malitomic ne odgovara mi kacenje na moju plocu. Morao bih nesto prepraviti, a ne radi mi se to.. Ok, neka stoji ovde ponuda pa ako nekom odgovara javice se, da ne otvaram novu temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Novembar 4, 2020 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Jel' zna neko da li ova ploca pase na kofere koje prodaje @LuckyVladano? Ako da uzeo bih je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad.yzf 115 Napisano Novembar 4, 2020 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Sabac,beograd Motocikl: yamaha 600 r thundercat Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, JoeD said: Jel' zna neko da li ova ploca pase na kofere koje prodaje @LuckyVladano? Ako da uzeo bih je Mislim da na te kofere odgovara samo kineska ploca koja dolazi uz kofer. Jedanput sam probao da stavim taj kofer na givijevu plocu i nije moglo. Pinovi na kineskom koferu bili uzi, tako da bi trebalo probati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Novembar 5, 2020 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Imam.Kao nova.Metalna.40e. 063-8152618... Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Novembar 5, 2020 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Trazim iskljucivo univerzalnu monokey Givi oznake E251 Kappa oznake K636 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...