_83_ 0 Napisano Octobar 25, 2020 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima od Stefana iz Beograda. Moram da priznam da nisam bajker, ali veoma cenim bajkere i glavni razlog zašto sam se registrovao na forum je sekcija Putovanja, Izleti, Moto Skupovi. Obzirom da praktikujem slične road trip-ove, ali na 4 točka, veliko mi je uživanje da čitam fantastične putopise na forumu. Pretprošle godine na Stelvio Pass-u sreo sam grupu naših bajkera, dva para sa 2 Honde Gold Wing, i baš mi je bilo krivo što nismo imali više vremena da se ispričamo, pa ukoliko čitaju ovu temu pozdravljam ih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Octobar 25, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao. Pozdrav za četri točka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano Octobar 25, 2020 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...