Fulcrum90 1 Napisano Octobar 24, 2020 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari i buduce kolege bajkeri,zavrsio sam obuku za A kategoriju i sad ide onaj sladji deo gde gledam prvi motor,odlucio sam da je za moje potrebe najbolji izbor kawasaki ninja 250r,probao sam motor,svidja mi se jako,e sad trazim dobar primerak jer planiram da ga vozim duze od jedne sezone,kako vam se cini ovaj primerak sa oglasa,da li vredi ici i pogledati,meni deluje ok ali nisam iskusan sto se tice motora,pa mi je svaka pomoc dobrodosla,hvala unapred 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6599 Napisano Octobar 24, 2020 Ne silazi, 6524 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Deluje da je sve na svom mestu. Migavci, auspuh, rep i nosač tablice...to je sve original, što je postalo izuzetno važno. Kakva je mašina...ne znam. Ako nema nemile zvuke, nema tu mnogo šta da se pogreši. Ne znam samo ovaj prekidač na sredini...to su valjda grejane ručke, što li je to trebalo da se stavi? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fulcrum90 1 Napisano Octobar 24, 2020 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam isto pomislio,dosta sam po netu gledao ovaj model i deluje mi da je sve fabrika,osim tog prekidaca koji ne znam cemu sluzi,pitacu vlasnika,hvala na komentaru svakako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 262 Napisano Octobar 27, 2020 Fat and furios, 593 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da su rucke deblje i iz lijeve vidim kabal, tako da je to sigurno prekidac grijanih rucki. Ruzno postavljen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pilip88 216 Napisano Octobar 28, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jesu grejači ručki, takve i ja imam na mom motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...