johnynovak 4 Napisano Avgust 26, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da mi regler crkava a to se odlikuje cas slabijim naponom cas jacim sto vidim po svim svetlima tako da mi treba pomoc da nabavim isti da bi zamenio, tako da ljudi ko zna ili ima regler za suzuki dr650 neka se javne slobodno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 26, 2008 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa jesi izmerio napon dok ti motor je ugasen i dok radi na leru i kad povecas broj obrtaja? respektivno oko ~12, ~13, ~14 V bi trebalo da pokazuje... normalno je da se malo smanji kad upalis svetla, kod mene je ~13.5 sa dugim svetlima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Avgust 31, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Jedino mernjem to mozes utvrditi skines servisno oputstvo za tvoj model i meris po uputstvo gde sta i koliko treba da bude, obicno regler na crkavanju se previse greje ,duga voznja sa losim akomulatorom ga bukvalno ubije, ali tu ima i drugih mogucnosti akternator sta daje na izlazima (fazama) ili dinamo na nekim modelima.Jedino tako mozes resiti problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Septembar 1, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan brate nemora da znaci da ti je regler otisao,ja sam imao isti problem kupio novi regler kad ono isto.Na kraju sam skinuo stator alternatora i video da su namotaji izgoreli,odneo da se namota i sad je ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...