Markone88 4895 Napisano Octobar 21, 2020 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam 2 spreja. Sprej za krpljenje unutrašnje gume - nov. Sprej za podmazivanje lanca - ima još pola. Možda nekome mogu da posluže, da ne bacaju pare pred kraj sezone. Samo lično, u BG, Karaburma i Banovo brdo. 20201021-165115 IBB.CO Image 20201021-165115 in Markone88's images album 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 92 Napisano Octobar 21, 2020 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Aj taj za lanac da se zapljunem. Sent from my STK-LX1 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4895 Napisano Octobar 21, 2020 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, badzabajker said: Aj taj za lanac da se zapljunem. Sent from my STK-LX1 using Tapatalk moze, pisi mi na pp da se dogovorimo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10519 Napisano Octobar 21, 2020 Ne silazi, 2375 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pitam u vezi spreja za krpljenje unutrasnje gume, kako to radi, mislim kako zapusi rupu ? Da li je isti princip kao za spoljasnje ? Ne treba mi, neka uzme neko kome je preko potreban, samo me interesuje kako radi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4895 Napisano Octobar 21, 2020 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Blaza said: Samo da pitam u vezi spreja za krpljenje unutrasnje gume, kako to radi, mislim kako zapusi rupu ? Da li je isti princip kao za spoljasnje ? Ne treba mi, neka uzme neko kome je preko potreban, samo me interesuje kako radi... kolko sam ja shvatio, ovaj sprej ubaci vazduh u gumu, zajedno sa nekim lepkom. Potrebno je da se odma guma zavrti, i da se vrti bar minut/dva, dok se taj lepak lepo razlije i zapusi rupu na unutrasnjoj. nije dugotrajna popravka kao sto je krepljenje spoljasnje gume sa "glistama" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10519 Napisano Octobar 21, 2020 Ne silazi, 2375 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Aha, znaci kao prva pomoc na putu. Dobra stvar. Pitam jer sinu sam menjao zadnju unutrasnju gumu na bicikli, 26" tocak. Za ovih godinu dana, svakih 15 dana moram da je dopumpam. Da li je retka, sta li je, ne znam. Ali nikad se ne izduva do kraja. Ventil dobar. Mora da je neka kineska, ne znam. Stavicu novu, neka ide sprej nekome kome vise treba. Hvala, i pozz 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8676 Napisano Octobar 21, 2020 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, Markone88 je napisao: Samo lično, u BG, Karaburma i Banovo brdo. Lep gest. Ne treba mi, ali ako primopredaju obavljate na Brdu, svratite. Za gest piće od mene. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4895 Napisano Octobar 21, 2020 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, mrle said: Lep gest. Ne treba mi, ali ako primopredaju obavljate na Brdu, svratite. Za gest piće od mene. dogovoreno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Octobar 21, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Sprej za krpačinu pošalji meni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4895 Napisano Octobar 21, 2020 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Just now, WoodyRider said: Sprej za krpačinu pošalji meni. doturicu ti kad se vidimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...