mixa 1009 Napisano Jun 20, 2006 Ne silazi, 5460 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Sad izasao vani da prosetam,kad nekolicina papaka se sastala na setalistu i potezu svoje makine,poneki sa pratiljama,dize se na zadnji prste blokade,naravno niko ni pomisli da postoji nesto sto se zove vozacka kultura a kamoli oprema!? Pa dokle vise??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jun 22, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Dok je sveta i motora. Samo ne obracaj paznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1009 Napisano Jun 22, 2006 Ne silazi, 5460 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne znam,a i "plavog orkestra" nigdje za lijeka,a sutra ce nekome da napise za pogresno parkiranje!? Ma bolidi,a i zao mi da se neka onako lijepa mlada damo vucara po VMA,medjutim niko je nije tjerao da sjede u sorcicu,pa kako joj volja!? Majstore hvala,od sada ne obracam paznju,samo neka se drze dalje od mene!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Jun 22, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Jebesh budalu. Nikad se oni nece opametiti. Dok ne bude otishao na "spawanje".... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...