bachika 2 Napisano Avgust 26, 2008 U prolazu, 25 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Juce je na putu Melenci - Basaid moj cale pronasao rukavicu sa karbon zastitom! rukavica je crveno - crna M velicine.... zaboravih marku... izgleda je u pitanju bio neki zuti motor (imao je i saputnicu)!!! e sad, vlasnik neka se javi na pp ili neka meni donese drugu rukavicu!!!! kako god bilo javite se voljan sam da je posaljem!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bachika 2 Napisano Avgust 27, 2008 U prolazu, 25 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Niko ne zna nikog??? rukavica je desna, marke orina!!! Ma dajte onda meni istu takvu levu da bar ja imam par ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Avgust 27, 2008 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Lep gest, svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10200 Napisano Septembar 19, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2344 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Možda neko zna vlasnika, upravo video na Fejsu... Mada je pre za opšte teme Promenio Septembar 19, 2023 član Blaza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano Septembar 19, 2023 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uvek na poledjini tablice zapisite markerom br. telefona drugari! 22 3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...