Beard Man 1 Napisano Octobar 19, 2020 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gsx-r 750w Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Molim Vas ako neko ima supermoto "15, da mi pošalje siku i predlog cenu, na broj 066191178. Zainteresovan sam za kupovinu. Felne i gume mi trebaju za KLR 600 1988. Hvala svima, veliki pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1808 Napisano Octobar 21, 2020 Drug član, 1226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da potrazis felne od 17 coli. To je standard za supermoto. Pritom da budu 3.5j sirina napred i bar 4.25pozadi. I to je standard za velike sm motore. Ovo je prica za prave zicane tockove. Znaj da ta konverzija uopste nije jeftina i budi spreman na izdatke od preko 500e. Alternativa bi bili neki jeftiniji liveni tockovi ali to je vec neka druga prica. Ovo je prica iz nekog mog iskustva mada je nikad nisam sproveo u delo. U momentima kad sam imao pogodan enduro za preradu nisam imao tockove. Kasnije sam nabavio tockove ali nisam vise imao motor za njih.. i tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Octobar 21, 2020 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Gde nadje SM tockove od 15"? Ne znam ni da li uopste ima iole normalnijih motocikala sa 15' tockovima, osim zadnjih tockova nekih copera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...