RaS 1754 Napisano Octobar 17, 2020 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju moj Z5 compact. Radi strava, zato sam je uzeo (prvi moj telefon dovoljno jak da potera aplikaciju Strava ) Telefon je odličan. Ne laguje, ne baguje, brz je i stabilan. Pristojno je očuvan, jedino je po uglovima dosta odrana plastika. Kako, ne znam, tako mi je došao. Kad je u silikonu, i ne primećuje se. Ekran mislim da je menjan, kad se duže surfuje, pojavi se burn-in u krajnjem gornjem delu, ali ne smeta pri radu, i brzo se izgubi. Sam ekran ima par ogrebotina koje se vide jedino kad je isključen. Kad sam ga pazario, pre nego što sam ga stavio u silikon dosta puta mi je ispao jer je jako klizav, tako da su se bila malo razlepila leđa, i tada je ušlo dosta prašine u prostor ispred objektiva. Majstor je rešio leđa sa malo silikona, i tom prilikom izduvao skoro svu prašinu, ali ipak je ostalo dovoljno da nervira. Pogotovo mene, jer koristim dslr, pa sam postao malo alergičan. To je ujedno i jedini razlog prodaje ... i što je beo ... Pet crvenih novčanica. Kontakt preko poruka. Lično preuzimanje ili šaljem kurirom. Hvala na pažnji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Octobar 18, 2020 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Reserve Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...