Titja 5 Napisano Avgust 25, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite koliko laze brzinomer na digitalnim satovima??? I da li fabrike lazu kada u svom katalogu napisu da motor ide recimo 220 a on ide 230,ili se to samo brzinomer pogubi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 207 Napisano Avgust 25, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ma uzmeš GPS od nekog i proveriš mislim da je on najtačniji. A bila je neka tema skoro gde su neki napisali da u principu svi brzinomeri pokazuju +5 km/h nego što se stvarno vozi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Avgust 25, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite koliko laze brzinomer na digitalnim satovima??? I da li fabrike lazu kada u svom katalogu napisu da motor ide recimo 220 a on ide 230,ili se to samo brzinomer pogubi? brate, u cemu je razlika? ides 220 ili 230, dovoljno je za gsr-a ...ako vec zelis da se hvalis koliko brzo ides, uzmi busu i reci da ides 300 i kraj ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Avgust 25, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ces da ti merim sa GSX-Rom? ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Avgust 25, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to ono sto te zapravo zanima GSR ide stvarno oko 215km/h Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Avgust 26, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to ono sto te zapravo zanima GSR ide stvarno oko 215km/h Nizbrdo i to ako legneš po njemu, a nemaš preko 60 kg. ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Avgust 26, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga vozio 229 verovali ili ne! Samo me zanima koliko u stvari laze... Po katalogu laze 9 na sat,tj. ide 220 sto i nije tako lose za naked jer sam i ovako posle po kacigi trazio lancice.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Avgust 26, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Meni laze na jamahi, idem 95-100 , a pise da idem 70kmh...Poredio sam sa drugim motorom koji je isao pored mene, sranje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Avgust 26, 2008 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan a da ti nije palo na pamet da mozda laze na tom drugom motoru? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5945 Napisano Avgust 26, 2008 Svakom po zasluzi, 12420 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jedini merodavan za "upeglavanje" kilometar satova je GPS uređaj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Avgust 26, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan a da ti nije palo na pamet da mozda laze na tom drugom motoru? istina ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...