MOTOSIKI 7 Napisano Avgust 24, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan zadnjih nekoliko dana sredjujem moju hondicu(cb 125) i javio mi se jedan "mali" problem ali ne danas vec od ranije!Radi se o tome da jednu svecicu na cilindru ne mogu zaviti i ona ostaje tako labava i izbacuje je kompresija!Pitanje je da li bih mogao da zamenim svecice mislim na dimenzije a navoj prerezem da ne bih stavljao raznorazne budzotine?Svaki savet je dragocen!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boško 24 Napisano Avgust 25, 2008 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Skidaj glavu i masinsku obradu,tre balobi da ovi sto rade masinsku obradu motora moguda ti rese. Ubacuje se caura sa dobrim navojem vec raceno na kolima. Nepokusavaj bez skidanja jer ako ti upadne spon moze da ti zajebe motor skroz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Avgust 25, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan shejtan ti je majstor za te navoje i chuda ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8654 Napisano Avgust 25, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kao klinac imao takav problem na Tomosu 14. namazao sam svecicu nekim hermetikom i uvio je. Tako se dobro zalepila, da sam tako kasnije i prodao motor. Sta je sledeci vlasnik radio, ne znam. Takodje ne verujem da je bas najpametnija ideja koju sam smislio. Trenutno je pomoglo, samo prenosim svoje iskustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6128 Napisano Avgust 25, 2008 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bila je tema o svećicama i pogrešnom uvrtanju..pretraži malo forum, naći ćeš i adrese i brojeve tlf majstora. Uglavnom, isto kao i kod automobila, ubaci se čaura sa novim navojem, zavrneš svećicu i vozi dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Avgust 25, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam za tu cauru ali bas nas deru ovde u Krusevcu ono 40 evra po rupi a i ja ne volim ta ubacivanja!Pitao sam jel bi mogao da stavim neku svecicu sa debljim navojem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...