Jump to content

Moto Zajednica

Honda NSR 125 upomoc!

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 402 postova
  • Motocikl: Honda VFR800F

Od kad sam kupio ovaj motor ima jako velike vibracije, kad idem nekih 50-ak km njime, ruke i noge ne osetim od slinog treskanja, vozio sam od jednog coveka isti motor kao moj, medjutim taj se nije tresao kao moj, da li neko mozda zna zbog cega se to desava? Inace rec je o Hondi NSR 125 2001.god

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Ako je rasturana masina, moze se desiti da kontra (balans) osovina nije dobro uzubcena sa radilicom. Mada, moze biti i da je neka banalna stvar...

Pa valjda nije rasturana, ne znam da li on ima neke gumene caure kod nosaca motora ili tako nesto sto smanjuje vibracije pa da je to propalo...

• Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Pa valjda nije rasturana, ne znam da li on ima neke gumene caure kod nosaca motora ili tako nesto sto smanjuje vibracije pa da je to propalo...

Koliko se secam nema.

Pa kazem, dva NSR-a sam gledao i nisu toliko vibrirali kao moj, a on se trese sav i dok stoji i dok vozim znaci nema veze kako dodam gas tako me celog protrese...

• Svrati ponekad, 161 postova

Imao sam slican,gotovo isti problem samo sto je meni na apriliu tresao pri vecim brzinama. Morat ces poskidat plastike I provjeri da li ti negdje auspuh dohvace ram motora I provjeri gumene prstenove sto odvajaju auspuh od rama motora. Nemoj da ti bude muka ;). Pozzz pa javni rezultate

A sto se tice auspuha koliko sam video srednji nosac auspuha mu je slomljen, tako da se drzi na kraju kod topa i na glavi motora, mislio sam da nije mozda do toga, mada nesto mi je malo verovatno...

• Svrati ponekad, 161 postova

Driver023:Mislim da ni oni u fabrici ne bi trosili vrijeme da naprave taj drzac ukoliko je on nepotreban tu na to mjesto. Radi kako ti volja,ja sam samo bio voljan da pomognem.Pozzz

• Drug član, 1261 postova

Nsr 125 2001 da nije već otvaran. Mala verovatnoća. Matematika: 8 godina X 3000 km = 24000 km, što znači ako je baš tretiran kao jaje u kašici, zreo je za otvaranje. Ako je vožen divljački davno je otvaran, negde po mom iskustvu na 15ak1000. Verovatno je balanser loše uzupčen, ako ti vibrira u mestu, ili je radilica razbalansirana ??? ??? ???

Pa trese se dal bio u brzini ili stojao u mestu, uvek se trese... A koliki je to sad posao da se to pregleda, da li lako moze da se dodje do radilice ili je to malo veci posao?

• Zainteresovan, 642 postova
  • Motocikl: Honda CBR 954

Ja sam imao NSR-a na kojem je auspuh zakacen na 2 drzaca, nije bilo srdnjeg jer je komplet bio Arrow  i nije treslo. E sad ja ti govorim  zbog cega trese sa sigurnoscu od 99% jer sam sam radio 3 generalne na njemu. U pitanju su kontra tegovi u masini, neko je vec spomenuo. Neko ko nema pojma je samo sklopio masinu a nije dobro uzupcio kontra tegove. Na zupcanicima imaju udarene tacke koje treba da se poklope.. Otvori desni dekl i pogledaj da li su poklopljene tacke..

Pa trese se dal bio u brzini ili stojao u mestu, uvek se trese... A koliki je to sad posao da se to pregleda, da li lako moze da se dodje do radilice ili je to malo veci posao?

Nije toliko problem da se pogleda, ako je onako kako je Miki125 napisao, ali da se popravi... Zamisli svaki deo u masini, samo rasturen!  ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja