Motorcyclist 16928 Napisano Octobar 8, 2020 Integrisan, 5012 postova Prijavi odgovor kao problematičan Momci ubacio sam novi radio u auto, zafira 2004, i imam jedan mali problemcic. Nakon gasenja, radio ne zapamti podesavanje jezika pa moram svaki put da izaberem eng i iskljucim neki demo. Povezan je putem konektora koje sam dobio i isti su ovakvi kao iz priloga. Dosli su sa radiom nisu kupljeni naknadno. Znaci ovaj manji dzek ide u radio, a dva veca u ulaze na autu tako sto ovaj crveni ide gore a crni (sa manje pinova ide ispod njega). Ja mislim da je to korektno povezivanje, nisam pokusavao da okrenem drugacije, a samim tim sto funkcionise sve kako treba (osim radio stanica jer nisam dobio radio kabel uz njega), mislim da sam spojio ok. Radio se pali kada se okrene kontakt, takodje se automatski gasi kada se iskljuci automobil. Kada kljuc nije u automobilu ne moze da se upali. Kod brata na puntu moze da se upali i kada je auto ugasen, s tim da kada se ugasi automobil, radio se iskljuci ali se moze posle ukljuciti iako nema kontakta. Kod mene to nije slucaj. Ne znam da li je to do samog uredjaja ili je do povezivanja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Octobar 8, 2020 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su ISO džekovi, ne bi trebalo da ima pameti oko povezivanja i ne možeš naopako da ih staviš. Po ovome što si napisao, nedostaje ti konstantan plus. Imaš dva plusa. Jedan ide na bravu, drugi na akumulator (taj nije povezan). Kako ,ne znam. Pošto su ISO džekovi... Uzmeš unimer i proveriš... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Octobar 8, 2020 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan https://www.google.com/search?q=iso+10487+harness+adapter&safe=active&client=ms-android-xiaomi-rvo3&prmd=imvn&sxsrf=ALeKk01UF4UHTcxbcSXqgZM920WWZDcR3w:1602159789615&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjohYip_qTsAhVEUhUIHf2tCcwQ_AUoAXoECBcQAQ&biw=393&bih=720&dpr=2.75#imgrc=Tt9rQWq3tzP5GM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16928 Napisano Octobar 8, 2020 Integrisan, 5012 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, petarjebivetar said: Ovo su ISO džekovi, ne bi trebalo da ima pameti oko povezivanja i ne možeš naopako da ih staviš. Po ovome što si napisao, nedostaje ti konstantan plus. Imaš dva plusa. Jedan ide na bravu, drugi na akumulator (taj nije povezan). Kako ,ne znam. Pošto su ISO džekovi... Uzmeš unimer i proveriš... Sada sam jos jednom proverio, sve je ok povezano ne moze da se omane. Nemam unimer nazalost. Evo i slike zute i crvene zice, posto je zuta baterija a crvena kontakt, da li postoji mogucnost da su im zamenjena mesta ili tako nesto? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Octobar 8, 2020 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Npr... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16928 Napisano Octobar 8, 2020 Integrisan, 5012 postova Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Octobar 8, 2020 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Sumnjam iskreno. Nađi šemu radija na netu i uporedi sa džekom. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Octobar 8, 2020 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Po tome sto si opisao zvuci kao da izgubi memoriju,moguce da treba da se ukrste crvena i zuta zica. Jedna je stalni plus ,jedna kontakt. Moguce da su kontra povezane. Mora sa unimerom da se proveri. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16928 Napisano Octobar 8, 2020 Integrisan, 5012 postova Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, milos-v said: Po tome sto si opisao zvuci kao da izgubi memoriju,moguce da treba da se ukrste crvena i zuta zica. Jedna je stalni plus ,jedna kontakt. Moguce da su kontra povezane. Mora sa unimerom da se proveri. To mi je preporucio jos jedan kolega, probacu pa javim. Ne bih da sprzim nesto xD. Znaci raskopcam tu na sredini i zutu u crvenu a crvenu u zutu i to je to? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16928 Napisano Octobar 8, 2020 Integrisan, 5012 postova Prijavi odgovor kao problematičan Radi, to je to, zahvaljujem na brzim odgovorima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Octobar 8, 2020 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Super. Jel proradilo kad si ukrstio ili nesto drugo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1050 Napisano Octobar 8, 2020 Drug član, 554 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, zato i imaju buksne, jer nije kod svih isto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16928 Napisano Octobar 8, 2020 Integrisan, 5012 postova Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, milos-v said: Super. Jel proradilo kad si ukrstio ili nesto drugo? Ukrstio. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Octobar 8, 2020 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zuta mislim da je memorija i ona ide na stalni plus da bi pamtio podesavanja, radio stanice itd a crvena ide na kontakt sa brave da bibse palio i gasio. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...