RankoBg87 6576 Napisano Januar 28 Drug član, 2999 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Trazio i sve veci precnici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14605 Napisano Januar 28 Ne silazi, 3182 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Bila je neka pasta za krpljenje auspuha, ne znam da li to može da pomogne ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6576 Napisano Januar 28 Drug član, 2999 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Velika je razlika, okrenem sutra neke radnje, ako nista pravim cev u cev i pasta, nije mi jasno sto ima ovo, jedino zbog vibracije. Al i ovo je cvrst deo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22236 Napisano Januar 28 Integrisan, 6989 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam skinuo svoj neki dan, isto ima grafitni dihtung tj. prste. Nisam ni znao da to postoji :). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8234 Napisano Januar 28 Drug član, 3148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Athena Auspuffdichtungen Endtopf günstig | Louis Access Denied SHARE.GOOGLE Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8234 Napisano Januar 28 Drug član, 3148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Komp ko ima nesto ali ne pisu dimenzije, trebalo bi se zvatiПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6576 Napisano Januar 28 Drug član, 2999 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Video sam, zovem njih i Moto bajk, mozda nemaju sve na sajtu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...