badzabajker 89 Napisano Octobar 7, 2020 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem pantalone turing ili kožne, možda i neki komplet, visina 175cm težina 95kg , ili ti XL neki0638282122 Sent from my STK-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 807 Napisano Octobar 7, 2020 Zainteresovan, 780 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Postoje stndardne veličine S, M, L, XL... ali postoje duže i kraće varijante tih veličina. Ja sam i "visok" i težak od prilike kao i ti. Pantalone koje mi odgovaraju po dužini (da štitnici za koljena budu gdje treba) i po obimu struka (da me ne stežu kada ih zakopčam i sjednem na motor) su kratki L. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 9, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja ti kratkih modela (Roleff). Pogledaj u mojoj temi na BJB moto berzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Octobar 10, 2020 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jedne što stoje dok sam imao te dimenzije.Možemo se dogovarati ako misliš da ti odgovaraju pa ti mogu poslati i više slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Octobar 10, 2020 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima, kupljene pantalone.Pozdrav, živeli! Sent from my STK-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...