drmilan_ 5580 Napisano Octobar 6, 2020 Drug član, 2508 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem svoj Transalp 1998. godiste Registrovana na A2 kategoriju. Pred sezonu, tj zimus je motor kompletno sredjen. Komplet ofarban po svom ukusu Originalne nove nalepnice Maglenke (flow efekat) Led traka u koferu (treperi prilikom kocenja) Led sijalica H4 u faru, sa ventilatorom Joskin regler Crash bar Stitnici ruku Givi top case, tako ogreban kupljen Nov Ivanov vizir, stavljen u maju Nosaci bocnih kofera Bocni koferi Nove MITAS E08 gume Nove unutrasnje gume Nov prednji disk i plocice Novo kvacilo Nov lanac i lancanici zlatni DID U junu su :sredjeni semerinzi, promenjeno ulje u stapovima, promenjeno ulje motora, filter ulja i filter vazduha stavljene nove Denso svecice Ociscen karburator i nastelovani ventili Sredjen pinjon Trandzu sam sredjivao za sebe za obilazak mora i planina, al je srce zaigralo za drugim. Postoji mogucnost prodaje bez bocnih kofera po manjoj ceni. Na satu stoji 50.000km i ne pomera se, tako da koliko je zaista presla, ne znam, meni to nije smetalo. To je jedina stvar koja moze i ne mora da se popravi na motoru. Ove godine od kad je sve sredjeno, sam presao mozda 5000km sa njom. Registrovana je do 18. septembra 2021. godine. Prenos obavezan. Redovne slike saljem na viber, whatsapp, mejl... 0658296050 Cena bi bila za forumase 2050€, i poprilicno fixna Ko je pratio, ima i tema o sredjivanju trandze 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1653 Napisano Octobar 6, 2020 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ko ima A2 po meni najbolje sto moze da uzme, naravno ukusi su razliciti, srecna prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5580 Napisano Octobar 6, 2020 Drug član, 2508 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se, vozio freewinda i kad sam seo na ovo nebo i zemlja. U svakom slucaju ukusi su razliciti. Hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5580 Napisano Octobar 6, 2020 Drug član, 2508 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam se sabrao sa onim sto sam zeleo da kupim (citaj afriku) i onim sto imam. Imam proverenu masinu, a kupujem bas bas nepoznato. Mislim da cu ipak zadrzati trandzu jos jednu sezonu dok ne naleti nesto valjano, dotle ide lock. 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5580 Napisano Maj 13, 2021 (promenjeno) Drug član, 2508 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Oglas ponovo aktivan, s tim da se prodaje bez bocnih nosaca i kofera, top case ide uz njega. Ove godine je uradjen servis pre nekih 500km, uradjeno je sediste kod Srdjana, nisam ni 500km jos prdeo u njega, stavljen je nov aku i nov regler od @zika56. Gume su presle nekih 7000km do sad, kao i lanac i lancanici. Tacnije na sve ono gore dodati 2000km S obzirom na cene svih ostalih na oglasima i sve sto je ulozeno(dobijeno) na motoru cena motora je i vise nego povoljna 2150e i poprilicno fixna. evo dve slike od skoro kad sam montirao sediste a nove cu sutra ukoliko ne vec danas staviti Promenio Maj 13, 2021 član drmilan_ 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Maj 13, 2021 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan El moze neka slika kako si zakacio nosac za flasicu? Izvinte za offPoslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5580 Napisano Maj 13, 2021 Drug član, 2508 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, x-man said: El moze neka slika kako si zakacio nosac za flasicu? Izvinte za off Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Dve selne i obican drzac za bidon od 250din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Maj 13, 2021 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jao mozgao i mozgao kako bi moglo i nisam dosao do pametnog zakljucka, hvala puno! Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 13, 2021 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovde otprilike mozes da vidis kako sam ja to resio. Selne sa gumom i navarenim maticama (nosaci cevi za centralno grejanje - prave ih u raznim precnicima) i na njih nasrafljeni nosaci za flase za bicikl, samo malo savijene jer su 0,5L flasice tanje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5580 Napisano Maj 14, 2021 Drug član, 2508 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Honda Transalp XL600V A2 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda Transalp XL600V A2, 1998. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 50000 km, Subotica. Cena... Link ka oglasu PA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Maj 14, 2021 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovde otprilike mozes da vidis kako sam ja to resio. Selne sa gumom i navarenim maticama (nosaci cevi za centralno grejanje - prave ih u raznim precnicima) i na njih nasrafljeni nosaci za flase za bicikl, samo malo savijene jer su 0,5L flasice tanjeOvo resenje mi se jos vise svidja jer mogu lako da skidam ili stavljam.Aj da ne bude totalni off, strasno mi je krivo sto jedan moj dobar drugar donosi lose odluke u zivotu i sad nema novca a ima zelju da ima transalpa i to bas ovakvog. Tesko da ce da mu se opet ukaze ovakva prilika. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5580 Napisano Maj 15, 2021 Drug član, 2508 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan @x-manimas pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4878 Napisano Maj 19, 2021 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Milance, jel dolazi neko po ovim kisama da gleda motor? Ubedjen sam da prvi ozbiljan kupac kupuje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5580 Napisano Maj 19, 2021 Drug član, 2508 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam na vezi sa deckom iz Prijepolja, kaze da moze sutra bi krenuo po motor po kisi sam mu snimao kako radi i sve ostalo, videcemo sta ce biti epilog price. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5580 Napisano Maj 19, 2021 Drug član, 2508 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Motor je rezervisan! 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bob Rock70 168 Napisano Maj 19, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ...Honda Transalp XL 700,Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Motor je rezervisan!Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5580 Napisano Maj 31, 2021 Drug član, 2508 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Upravo spakovali i odneli trandzu. 02:20AM. poslednja slika od strane mene Malo me zabolelo kad su je spakovali, kao da me je devojka ostavila al avaj, idemo po kraljicu u petak da brze prebolimo! 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...