sasa ns 1 3067 Napisano Octobar 5, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ima li ikakvog smisla -funkcionalnog menjati semeringe na standardnim kineskim 50 ccm koji idu oko 50 na sat.To pitam jer menjanje semeringa košta ko i na velikim otorima 60-70 evra.Vidim da većina skutara kupljenih 2005-09 kineza ima prpale semeringe i svi tako voze. Mene zanima da li se oseti nešto i kada .Kad voziš tako godinama pa izgubiš skoro celo ulje ili ranije. Najviše me brine kombinacija vila koje skoču ko jarac jer je otišlo ulje sa naglim kočenjem ili još gore po mokrom ili još gore sa čajna platikanerskom gumom. Svojevremeno su svi tomosi imali propale semeringe i to niko nikad nije menjo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22195 Napisano Octobar 6, 2020 Integrisan, 9555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ti kineski od 50ccm i nemaju ulje u stapovima, bar nije imao boatian kog u metrou kupih. Podmazano mascu unutra....Sent from my SM-A202F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Octobar 6, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan moja longija sky ima ulje .Ti što nemaju onda nemaju povrat nego samo skaču .Vidim da su skoro svi TI zadnji jeftini takvi .Takav je i moj .To mi se ne čini strašno ali prednji da. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Octobar 6, 2020 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam menjao na yamahi majesty 125,i ima velike razlike iako su stapovi kratki,a cena pa jbg. 10-ak eura semerinzi+ulje oko 1000 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...