RAJA 186 Napisano Septembar 9, 2008 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Pucalose i rokalo na sve strane i u Bjeljini i Koviljaci i svuda gde su skupovi pa nije bilo takve policijske reakcije.Policija zna da ima mnogo motora mnogo i brzih i pijanih pa se malo i sklanjaju nezaustavljaju i nevrse rutinske kontrole kad je skup.Tako je najlakse da nekom miniras skup izmatretiras ljude i oni vise nece doci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2045 Napisano Septembar 9, 2008 Teoreticar ..., 12118 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Policija zna da ima mnogo motora mnogo i brzih i pijanih pa se malo i sklanjaju nezaustavljaju i nevrse rutinske kontrole kad je skup.Tako je najlakse da nekom miniras skup izmatretiras ljude i oni vise nece doci Ako sam dobro razumeo (a nadam se da nisam) policija treba da pusta pijanice na brzim motorima jer u suprotnom, minira skup??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suzin 0 Napisano Septembar 9, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: Banja Koviljaca Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad cu ja opsirnije jos jednom onako kako sam ja to video: Ulazak BiH Zvornik normalna lica policije sretan put,samo podignes vizir i vozi izlaz iz BiH isto Scepan polje. Ulaz u MNE /stani sa strane skini kacigu otvori kofere ,10 min nista zdravo/dobar dan/sretan put,namgodjeni Do Sutomora nista super policija usput al nas ne dira. Dole ok nema vecere,ok nema dorucka,ok nema rucka pa imamo mi para nismo ni dosli da se grebemo. A kad je u pola dana digao pivo sa 1e na 1,5e inflacija jebiga aj nipo jada Ivan se potrudio da napravi skup ex YU ali nije rekao da je u svadji sa 50% MNE sto se videlo u defileu koliko puta ih je prozvao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobanS 17 Napisano Septembar 9, 2008 U prolazu, 63 postova Lokacija: Han-Pijesak Prijavi odgovor kao problematičan Suzin, je li razlog sto nisi skrenuo kod nas u H-P zato sto si bio modar ;D (pita Vanja) ili si mislio da ces i ovde isto proci (pitam ja). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 9, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan E moram nesto da vam ispricam : U petak ujutro krenemo za Sutomore (ja iz Krusevca i DARK i Svila iz V.Banje) i negde na 20-ak km od Kraljeva ka Uscu prestignemo momka na Keeway Exceed 125 , mahne on nama , mi mu otpozdravimo i teramo dalje ... kasno popodne izlazimo iz tunela Sozina i opet prestizemo isti onaj Kiwi ... :o ... au jbt otkud ovaj ovde ... ??? ... malo kasnije u kampu ga vidim i naravno pitam kako je stigao pre nas ... kaze : " a pa vi ste sigurno stajali negde da odmarate " ... pa naravno da jesmo ... a on je terao Kiwi od Kraljeva do Sutomora (400km) i samo stao jednom na pumpu i ne silazeci sa motora sipao gorivo i nastavio da vozi ... :o ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Septembar 9, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan E moram nesto da vam ispricam : U petak ujutro krenemo za Sutomore (ja iz Krusevca i DARK i Svila iz V.Banje) i negde na 20-ak km od Kraljeva ka Uscu prestignemo momka na Keeway Exceed 125 , mahne on nama , mi mu otpozdravimo i teramo dalje ... kasno popodne izlazimo iz tunela Sozina i opet prestizemo isti onaj Kiwi ... :o ... au jbt otkud ovaj ovde ... ??? ... malo kasnije u kampu ga vidim i naravno pitam kako je stigao pre nas ... kaze : " a pa vi ste sigurno stajali negde da odmarate " ... pa naravno da jesmo ... a on je terao Kiwi od Kraljeva do Sutomora (400km) i samo stao jednom na pumpu i ne silazeci sa motora sipao gorivo i nastavio da vozi ... :o ... ahahahahahahah kakav lik, sad zvanicno imam i svog heroja.... jeste li ga sreli i na skupu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Septembar 9, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan E moram nesto da vam ispricam : U petak ujutro krenemo za Sutomore (ja iz Krusevca i DARK i Svila iz V.Banje) i negde na 20-ak km od Kraljeva ka Uscu prestignemo momka na Keeway Exceed 125 , mahne on nama , mi mu otpozdravimo i teramo dalje ... kasno popodne izlazimo iz tunela Sozina i opet prestizemo isti onaj Kiwi ... :o ... au jbt otkud ovaj ovde ... ??? ... malo kasnije u kampu ga vidim i naravno pitam kako je stigao pre nas ... kaze : " a pa vi ste sigurno stajali negde da odmarate " ... pa naravno da jesmo ... a on je terao Kiwi od Kraljeva do Sutomora (400km) i samo stao jednom na pumpu i ne silazeci sa motora sipao gorivo i nastavio da vozi ... :o ... hahahahaha.Da.Ja,Easy rider i Svila smo ga sreli na keeway crosseru sa totalno izlizanom gumom i malim rancom na ledjima.Motor ima agregat od 125cc.Kad smo stali na prvo odmoriste kaze Svila:"Da nije onaj posao na skup onom biciklom?" Ja:"ma gde ce kinezom da prevaljuje 400km?Posao covek oko Kraljeva da lovi zeceve i sl.".Easy Rider isto ne veruje. Medjutim,mi ga srecemo po izlasku iz Sozine istim tempom pichi tip.Kasnije sam ga u kampu pitao:"pa jel' si se ti odmarao uopste?" Kaze lik:"Neeee...Ja ne silazim.Jednom kad sidjem vise mi se ne vozi".Ja se zabezeknuo.Kao u crtanom filmu :"kornjaca i zec".Ja na Hayabusi,odmarao se svuda i zezao a ovaj lik dodje pre od mene u Sutomore. ;D Lik kaze da je obisao sve skupove.Bas sa tim keeway 125cc motorciklom.Kaze da mu je sajla pukla i ostalo na 12000 km apresao je mnogo vise.Evo slike: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Septembar 9, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ja,pred jutarnji polazak(malo hladnjikavo). A evo i Easy Rider-a na z750s(zekonja) i Svile na Suzani iz 90-e godine. :o Kasnije nam se pridruzise i Aleksandrovcani.Ekipa ja bila ok. i sa nekih 80-90 km na sat smo lagano odvozili turu.I nikakvih problema nismo imali sa policijom. Btw.Easy Rider je super lik.Covek vozi svoju voznju polako ali sigurno i uvek nas stigne.A drugarchina jeste.Pozdrav za tebe Easy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Septembar 9, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan E moram nesto da vam ispricam : U petak ujutro krenemo za Sutomore (ja iz Krusevca i DARK i Svila iz V.Banje) i negde na 20-ak km od Kraljeva ka Uscu prestignemo momka na Keeway Exceed 125 , mahne on nama , mi mu otpozdravimo i teramo dalje ... kasno popodne izlazimo iz tunela Sozina i opet prestizemo isti onaj Kiwi ... :o ... au jbt otkud ovaj ovde ... ??? ... malo kasnije u kampu ga vidim i naravno pitam kako je stigao pre nas ... kaze : " a pa vi ste sigurno stajali negde da odmarate " ... pa naravno da jesmo ... a on je terao Kiwi od Kraljeva do Sutomora (400km) i samo stao jednom na pumpu i ne silazeci sa motora sipao gorivo i nastavio da vozi ... :o ... hahahahaha.Da.Ja,Easy rider i Svila smo ga sreli na keeway crosseru sa totalno izlizanom gumom i malim rancom na ledjima.Motor ima agregat od 125cc.Kad smo stali na prvo odmoriste kaze Svila:"Da nije onaj posao na skup onom biciklom?" Ja:"ma gde ce kinezom da prevaljuje 400km?Posao covek oko Kraljeva da lovi zeceve i sl.".Easy Rider isto ne veruje. Medjutim,mi ga srecemo po izlasku iz Sozine istim tempom pichi tip.Kasnije sam ga u kampu pitao:"pa jel' si se ti odmarao uopste?" Kaze lik:"Neeee...Ja ne silazim.Jednom kad sidjem vise mi se ne vozim".Ja se zabezeknuo.Kao u crtanom filmu :"kornjaca i zec".Ja na Hayabusi,odmarao se svuda i zezao a ovaj lik dodje pre od mene u Sutomore. ;D Lik kaze da je obisao sve skupove.Bas sa tim keeway 125cc motorciklom.Kaze da mu je sajla pukla i ostalo na 12000 km apresao je mnogo vise.Evo slike: kakav lik, kakav car...lud je ali respect! dobro ti poredjenje za kornjacu i zeca a koliko kontam i imali ste zekonju sa sobom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6642 Napisano Septembar 10, 2008 Enduraš, 6497 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan E moram nesto da vam ispricam : U petak ujutro krenemo za Sutomore (ja iz Krusevca i DARK i Svila iz V.Banje) i negde na 20-ak km od Kraljeva ka Uscu prestignemo momka na Keeway Exceed 125 , mahne on nama , mi mu otpozdravimo i teramo dalje ... kasno popodne izlazimo iz tunela Sozina i opet prestizemo isti onaj Kiwi ... :o ... au jbt otkud ovaj ovde ... ??? ... malo kasnije u kampu ga vidim i naravno pitam kako je stigao pre nas ... kaze : " a pa vi ste sigurno stajali negde da odmarate " ... pa naravno da jesmo ... a on je terao Kiwi od Kraljeva do Sutomora (400km) i samo stao jednom na pumpu i ne silazeci sa motora sipao gorivo i nastavio da vozi ... :o ... hahahahaha.Da.Ja,Easy rider i Svila smo ga sreli na keeway crosseru sa totalno izlizanom gumom i malim rancom na ledjima.Motor ima agregat od 125cc.Kad smo stali na prvo odmoriste kaze Svila:"Da nije onaj posao na skup onom biciklom?" Ja:"ma gde ce kinezom da prevaljuje 400km?Posao covek oko Kraljeva da lovi zeceve i sl.".Easy Rider isto ne veruje. Medjutim,mi ga srecemo po izlasku iz Sozine istim tempom pichi tip.Kasnije sam ga u kampu pitao:"pa jel' si se ti odmarao uopste?" Kaze lik:"Neeee...Ja ne silazim.Jednom kad sidjem vise mi se ne vozi".Ja se zabezeknuo.Kao u crtanom filmu :"kornjaca i zec".Ja na Hayabusi,odmarao se svuda i zezao a ovaj lik dodje pre od mene u Sutomore. ;D Lik kaze da je obisao sve skupove.Bas sa tim keeway 125cc motorciklom.Kaze da mu je sajla pukla i ostalo na 12000 km apresao je mnogo vise.Evo slike: Ako ne zna da kaze R i muca malo dok prica, onda znam lika, upoznao sam ga na moto skupu u Velikoj Plani Tada mi je pricao kako obilazi sve skupove sa 125 cc, prelazi velike kilometraze i kako planira da kupi Transalpa. Tada sam mislio da se hvali u prazno, kad ono istina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Septembar 10, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan E moram nesto da vam ispricam : U petak ujutro krenemo za Sutomore (ja iz Krusevca i DARK i Svila iz V.Banje) i negde na 20-ak km od Kraljeva ka Uscu prestignemo momka na Keeway Exceed 125 , mahne on nama , mi mu otpozdravimo i teramo dalje ... kasno popodne izlazimo iz tunela Sozina i opet prestizemo isti onaj Kiwi ... :o ... au jbt otkud ovaj ovde ... ??? ... malo kasnije u kampu ga vidim i naravno pitam kako je stigao pre nas ... kaze : " a pa vi ste sigurno stajali negde da odmarate " ... pa naravno da jesmo ... a on je terao Kiwi od Kraljeva do Sutomora (400km) i samo stao jednom na pumpu i ne silazeci sa motora sipao gorivo i nastavio da vozi ... :o ... hahahahaha.Da.Ja,Easy rider i Svila smo ga sreli na keeway crosseru sa totalno izlizanom gumom i malim rancom na ledjima.Motor ima agregat od 125cc.Kad smo stali na prvo odmoriste kaze Svila:"Da nije onaj posao na skup onom biciklom?" Ja:"ma gde ce kinezom da prevaljuje 400km?Posao covek oko Kraljeva da lovi zeceve i sl.".Easy Rider isto ne veruje. Medjutim,mi ga srecemo po izlasku iz Sozine istim tempom pichi tip.Kasnije sam ga u kampu pitao:"pa jel' si se ti odmarao uopste?" Kaze lik:"Neeee...Ja ne silazim.Jednom kad sidjem vise mi se ne vozi".Ja se zabezeknuo.Kao u crtanom filmu :"kornjaca i zec".Ja na Hayabusi,odmarao se svuda i zezao a ovaj lik dodje pre od mene u Sutomore. ;D Lik kaze da je obisao sve skupove.Bas sa tim keeway 125cc motorciklom.Kaze da mu je sajla pukla i ostalo na 12000 km apresao je mnogo vise.Evo slike: Ako ne zna da kaze R i muca malo dok prica, onda znam lika, upoznao sam ga na moto skupu u Velikoj Plani Tada mi je pricao kako obilazi sve skupove sa 125 cc, prelazi velike kilometraze i kako planira da kupi Transalpa. Tada sam mislio da se hvali u prazno, kad ono istina ne znam, ali mi je vrlo moguce da pre takve voznje sa 125cc nije ni mucao a R mu je bilo bez kotrljanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Septembar 10, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne zna da kaze R i muca malo dok prica, onda znam lika, upoznao sam ga na moto skupu u Velikoj Plani Tada mi je pricao kako obilazi sve skupove sa 125 cc, prelazi velike kilometraze i kako planira da kupi Transalpa. Tada sam mislio da se hvali u prazno, kad ono istina Pa evo,oznacio sam ga na slici na ovoj strani foruma.Imas strelicu.Pogledaj gore Aco. Inace tip ili ima m.da ili je nesto drugo.Ja ne bih imao petlju na onoj "trshljiki" ni do prodavnice da odem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Septembar 10, 2008 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6642 Napisano Septembar 10, 2008 Enduraš, 6497 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Zbog te strelice i pisem, 99% sam siguran da je on, a zbog 1% sam pitao da li muca i ne zna da kaze R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Septembar 10, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Uh,to nisam primetio.Mucanje........ Mozda je "Easy Rider" primetio.Zadnja guma nema ni jedan krampon.Samo sa strane.Nece da je menja.Kaze:"kad stavim krampone mnogo mi trese". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Septembar 11, 2008 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ahahahahah mnogo mi trese legenda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskop 4 Napisano Septembar 11, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Prijavi odgovor kao problematičan eeee sve je cool samo ne kritikujte nikoga ko voi motor bilo kakav pa makar i kinez jel stvarno bilo tako lose u sutomoru ja nisam isao zbog posla a sreo sam neke likove iz jagodine koji su bili i kazu da je bilo bez veze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Septembar 11, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bio zanimljiv put do tamo.Druzenje na tom putu i stajanke sa klopom i sokicima.Fotografisanje i sl.A Sam skup je bio onako....Svirka grupe FAR u subotu je bila super.Nije bilo klope.Ulaz 5eu iako je ovde bilo informacija da nece biti naplate ulaza. Ali ajd' nije bas za neku zamerku.Defile je bio ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Septembar 14, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan JJa stigoh juce sa "primorske ture"! Krenuo sam u subotu oko 9.00h, a stigao tek u 23.ooh zato sto sam punih 6. oo h popravljao ZX10 tipu koji je krenuo sa mnom, pa mu ispala plocica, pa se pokrivilo par stvarcica na kljestima, pa kacila kljesta o disk, pa...! Jedino pozitivno u svemu je sto sam provozao zx pedesetak km, odlicna masina. Kad sam konacno popravio motor na 37 celzijusa u ful opremi, dok on pije vopi u hladu "od nervoze"(da mi se "drug" ne vraca kuci zbog gluposti), covek kaze da mu se vise ne ide i da ce kuci u Kragujevac ??? ??? A ja zbog njega izgubio ceo dan umesto da se kupam i zezam po Sutomoru?! Potvrdio je da je seronja po ko zna koji put i zaista sam zavrsio sa njim za sva vremena. Krenem iz Ovcar Banje nadrndan i brzo se voznjom oraspolozim, jer se zbog takvih "moralnih velicina" ne vredi nervirati. Samo mi bese krivo sto nisam stigao ni da vidim DARK-a i Easy Rider-a, a i mnoge bajkere sa bjb-a i sire. Na slikama dole je Robi sa zenom, inace nas clan i moj drug, takodje, upoznao sam i "motorasa", pa smo se svi zajedno druzili nedelju dana. PS:postavicu putopis u "putovanja-izleti", jer je moj boravak tamo uveliko nadmasio sam moto skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Septembar 14, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan JJa stigoh juce sa "primorske ture"! Krenuo sam u subotu oko 9.00h, a stigao tek u 23.ooh zato sto sam punih 6. oo h popravljao ZX10 tipu koji je krenuo sa mnom, pa mu ispala plocica, pa se pokrivilo par stvarcica na kljestima, pa kacila kljesta o disk, pa...! Jedino pozitivno u svemu je sto sam provozao zx pedesetak km. Kad sam konacno popravio motor na 37 celzijusa u ful opremi, dok on pije vopi u hladu "od nervoze"(da mi se "drug" ne vraca kuci zbog gluposti), covek kaze da mu se vise ne ide i da ce kuci u Kragujevac ??? ??? A ja zbog njega izgubio ceo dan umesto da se kupam i zezam po Sutomoru?! Potvrdio je da je seronja po ko zna koji put i zaista sam zavrsio sa njim za sva vremena. Krenem iz Ovcar Banje nadrndan i brzo se voznjom oraspolozim, jer se zbog takvih "moralnih velicina" ne vredi nervirati. Samo mi bese krivo sto nisam stigao ni da vidim DARK-a i Easy Rider-a, a i mnoge bajkere sa bjb-a i sire. PS:postavicu putopis u "putovanja-izleti", jer je moj boravak tamo uveliko nadmasio sam moto skup E bre u tri lepe p.materine! Trazio sam te na skupu.Nisam imao tvoj broj.Tacno sam znao da je nesto bilo.A i "drugar" ti je u tri lepe......Ja sam se u toku voznje nadao da ces da nas stignes.Bas smo te pominjali.Isli smo lagano i svuda stajali.Preko 10 sati smo putovali.Tako da si mogao da nas stignes ali si imao peh.Tebi svaka cast na Altruizmu a njemu bruka na egoizmu.Easy Rider i ja smo vrsljali na skupu do kasno u noc.Nisam te video. Moj br. imas ovde u Threadu, za svaki slucaj ako ides mojim krajem da svratis.Ja sam uvek dobar domacin. Ovi planinski tereni ovde su extra za voznju enduro motora a restorani su nam extra.Poziv vazi.Easy Rider je u Krusevcu pa je kod mene za 30 min magistralom.Valjda ce biti lepog vremena jos malo za voznju.A inace za smestaj ne brini.Gratis je. Moja uspruga je direktor hotela u centru Vrnjacke Banje. Vidim na slikama koje si postovao da si pronasao Vojvodjane.Super su ljudi.Nekako su me prepoznali i prisli.Njegova supruga samo sto nije zaspala a on,kao pravi bajker drzao se muski iako je presao dosta km.Neznam kako mu bese Nick ovde.Rece mi covek ali sam ja izgubljen lik ;D Isto sam upoznao malog bakera,koji vozi narandzastog zekonju(z750).Super je decko.Nick name mu je "motoras". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Septembar 14, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je off, ali moram da pohvalim tipa sa slike gore,upoznao sam ga na skupu u Uzicu, nasao ga u V. Plani i stvarno je car, kotrlja malo r i po neki put muca. Inace stvarno ide po svim moto skupovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Septembar 14, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Upoznao sam malog "motorasa" sa z750 i naseg clana sa nikom "Robi", mada nisam primetio da iko od njih muca (mada je to i najmanje bitno). Dark, hvala na pozivu, za nocenje je lako, moji su iz Kraljeva, pa ce biti i voznji.Takodje sam upoznao momke iz Pule i ubedio jednog od njih da nam se vec danas pridruzi na sajtu (sad mi je pustio privatnu poruku, nick "Buzz")! Momci su veoma pozitivni i druzeljubivi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Septembar 14, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Upoznao sam malog "motorasa" sa z750 i naseg clana sa nikom "Robi", mada nisam primetio da iko od njih muca (mada je to i najmanje bitno). Dark, hvala na pozivu, za nocenje je lako, moji su iz Kraljeva, pa ce biti i voznji.Takodje sam upoznao momke iz Pule i ubedio jednog od njih da nam se vec danas pridruzi na sajtu (sad mi je pustio privatnu poruku, nick "Buzz")! Momci su veoma pozitivni i druzeljubivi. Jaooo..daaaa..."Robi"....to je on.Ni ja nisam primetio da neko muca od njih ali je bilo reci gore u Threadu o onom tipu sto je Keeway motorom od 125cc dosao iz KV u Sutomore. Mozda je na njega mislio. Tvoji su iz Kraljeva?E zemljak znao sam da imas neki kvalitet ali nisam znao koji do sada. ;D Salim se. Super za Pulu.Ako se predstavio pozdravicu ga.U tome je i poenta ovih skupova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 14, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Upoznao sam malog "motorasa" sa z750 ... ahahaha ... "mali" motoras od 2 metra ... a mozda je visok 7 metara ali ga ti i DARK ne vidite ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Septembar 14, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Upoznao sam malog "motorasa" sa z750 ... ahahaha ... "mali" motoras od 2 metra ... a mozda je visok 7 metara ali ga ti i DARK ne vidite ... ;D Hehehehehe...Bezi tamo matori ;D Ti si popio pivce pa si video dzina. Pa ja sam 191cm.Nije valjda bio vislji od mene? :o ;D Hej "motoras" daj se javi 'leba ti, da razresimo dilemu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...