atirudra 56 Napisano Octobar 6, 2020 Sir, 147 postova Lokacija: Subotica Srbija Motocikl: Honda Transalp XL 600 iz 95te Prijavi odgovor kao problematičan i za kraj najveci KRALJ tj CAR Miseluk zatvaranja sezone 2020 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dranik 134 Napisano Octobar 7, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Veternik Motocikl: BMW F800 GS. Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je super. Kao što je rekao@drmilan_ video poznate face i upoznao nove@Deki Katana@Herr@bajker71. Živimo ovaj život punim plućima. Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dranik 134 Napisano Octobar 7, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Veternik Motocikl: BMW F800 GS. Prijavi odgovor kao problematičan Evo i linka do mog zapisa. http://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3577428405641039&id=100001217455394 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woz38 147 Napisano Octobar 7, 2020 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW F650 GS (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, dranik je napisao: Bilo je super. Kao što je rekao@drmilan_ video poznate face i upoznao nove@Deki Katana@Herr@bajker71. Živimo ovaj život punim plućima. Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока A mene... doduše nit sam poznat nit sam te upoznao samo smo se sreli....ako sam te zapamtio i nick i facu....bmw te izdao Ne prilagođena brzina, tako su mi dostavili iz suda rešenje tj zahtev za poretanje prekršajnog postupka. Jel se na nepravopis odgovara? Šta reć sem da sam požurio..i sa Vazlanom se konačno slikao... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barezi 106 Napisano Octobar 7, 2020 U prolazu, 53 postova Lokacija: Turija Motocikl: Kawasaki Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Evo i video od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dranik 134 Napisano Octobar 8, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Veternik Motocikl: BMW F800 GS. Prijavi odgovor kao problematičan @Woz38 @drmilan_ evo razmućene slike Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 538 Napisano Octobar 8, 2020 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bese lep dan za voznju, bas mi je drago sto smo se okupili u onolikom broju. Od sajma sam malo vise ocekivala, ali sam poznata po nerealnim ocekivanjima tako da je sve super. I suljpa je bio super 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5793 Napisano Octobar 8, 2020 Drug član, 833 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Dobar pasulj daleko se ćuje... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dranik 134 Napisano Octobar 8, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Veternik Motocikl: BMW F800 GS. Prijavi odgovor kao problematičan Dobar pasulj daleko se ćuje...A loš još dalje ahahahahaha Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woz38 147 Napisano Octobar 8, 2020 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW F650 GS (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Joj meni je gotova sezona danas... uf...vozih danas oko 100km... tamo amo oko SU i u SU, provlačih se malko... Sutra kaput i na put, ali sa bla bla car-om, pa sa car go, karantin u Srbiji, pa u Dohu pa Singapur.. nedostajaće mi moj BmW.... Još da se spakujem ko nikad do sad, manje stvari... @dranik hvala Dragane... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Numanja 347 Napisano Octobar 11, 2020 U prolazu, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Početnik Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kecman14 16 Napisano Octobar 13, 2020 U prolazu, 17 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie Prijavi odgovor kao problematičan @Numanja Da li planiraš negdje share-ovati ostale slike? Osjećam da sam na jednoj jako dobro ispao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Octobar 13, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ova zadnja slika je politički korektna.Na njoj je lik koji je najzaslužniji za organizaciju-crveni versis,a pored je Sladja najpoznatija novosadska motorašica koja je za 2 godine prešla 48000 km.Doduše ona se tu slučajno našla. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woz38 147 Napisano Octobar 13, 2020 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW F650 GS (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan On 11.10.2020. at 18:04, Numanja je napisao: Da mogao bi sve podeliti/shareoavati fotografije na poseban profil na google photos ili slično(flickr, microsoftov hm i drugi). Možda te neko bude i nagradio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Octobar 13, 2020 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 5.10.2020. at 21:43, Numanja je napisao: Eno mog zutog stojadina na 4:15 min Spazih tu ljutu zutu zver Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Numanja 347 Napisano Octobar 14, 2020 U prolazu, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Početnik Prijavi odgovor kao problematičan On 13.10.2020. at 13:35, kecman14 je napisao: @Numanja Da li planiraš negdje share-ovati ostale slike? Osjećam da sam na jednoj jako dobro ispao planiram .ovo samo malo da vam privucem paznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10395 Napisano Octobar 15, 2020 Ne silazi, 2362 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan I, kada je sledeci moto skup ? Ili otvaranje ( zimske) sezone ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1783 Napisano Octobar 22, 2020 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Mozda Ostrovica u Novembru. Jos koja slika sa ovog skupa da ne bude da katana nije bila prisutna. Takodje pozdrav za Branislava i njegovog drugara iz Rume, koji su bili parkirani ispred mene. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10395 Napisano Octobar 22, 2020 Ne silazi, 2362 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bude da nije bilo skutera 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Octobar 23, 2020 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 273 Napisano Octobar 25, 2020 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Nema caponordista...mada mi vozimo cele godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Octobar 25, 2020 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Pevac je napisao: Nema caponordista...mada mi vozimo cele godine Bili su, četvorica.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 273 Napisano Octobar 30, 2020 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan On 25.10.2020. at 18:07, Simon69 je napisao: Bili su, četvorica.. Si bio ti dotore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Octobar 30, 2020 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam zakasnio ali sam bio KTMom a sin je bio Aprilijom. Sa Caponordima su bili i Srdjan iz BG, Viktor iz Odzaka i Đido. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5595 Napisano Octobar 30, 2020 Drug član, 2509 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan @numanja gde su nestale slike?Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...