Igor86 361 Napisano Septembar 27, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ako se neko razmisljao da ide u Sloveniju, upravo su javili na RTS-u da moze slobodno da se ide, bez testa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 27, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Jel može posle u Ita? Mada, pao sneg na Stelviu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7786 Napisano Septembar 27, 2020 Drug član, 2962 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Austrija danas, a ovi nasi se igraju jos ni novogodisnju rasvetu nisu staviliПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 361 Napisano Septembar 27, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Italija je jos uve zatvorena, tako opet haos sa koronom (kao) Da, brinem se stvarno sto jos nema novogodisnje rasvete... Mozda se ceka novi tender za ove koji ga dobijaju godinama i naplacuju kao da kite Njujork Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9486 Napisano Septembar 27, 2020 Drug član, 1944 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ako se neko razmisljao da ide u Sloveniju, upravo su javili na RTS-u da moze slobodno da se ide, bez testa. Sad kad mi se završava odmor, fantazija... Inače da, na ulasku u Austriju je sneg, slike od prekjuče..Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 361 Napisano Septembar 28, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Auu vec... Ne mora jos kod nas da stize, da imamo jos malo dana za voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Septembar 29, 2020 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan A kako stici do SLO u ovom trenutku ... Zadnje 3 nove godine sam docekao u istri vozeci se Jadrankom uz izlet do trsta pa me ova vest obradovala jer istu voznju planiram i za ove novogodisnje praznike. Juce citam da i MK planira da dozvoli slobodan ulaz u zemlju bez ikakvog testa, kontam da se ove mere mozda malo liberalizuju oko nove godine jer su svi uvideli da nema vajde od zatvorenih granica. Ipak, zdravlje na 1.mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 361 Napisano Septembar 29, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su i Hrvati imali neki tranzit, tioa samo autoputem mozes da prodjes i da izadjes... ne znam da li je ukinuto to 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17527 Napisano Septembar 29, 2020 Integrisan, 5162 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Idu ljudi i u Nemacku na nas pasos... al ne da dupe vidi puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7786 Napisano Septembar 29, 2020 Drug član, 2962 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi otvoriti temu pod nazivom "Granicni prelazi za vreme korone", pa da pisemo sve u njoj.Treba se dobro raspitati za ulaz u Sloveniju jer ne dozvoljavaju ulazak iz zemalja gdje je visok procenat oboljelih od korone, da se ne bi vrecali. Mozda je u pitanju samo avio prevoz.Prosle sedmice sam isao za Bosnu u Srbac i lakse mi je bilo preko Hrvatske, pa na Sl Brod. Nikakvih problema na hrvatskoj granici, mozel-moze i rutinska kontrola, tako i na izlasku ali na bosanskoj prc!Ne dozvoljavaju ulazak iz trecih zemalja srpskim drzavljanima, znaci samo direktno iz Srbije za Bosnu, Raca, Pavlovica, dole Zvornik i dalje...Jedva ga namolih da me pusti, vec sam poceo okretati auto, pusti me samo zbog male djece, a samo 7 dana prije toga sam presao preko race i bio siguran da nece biti problema.Znaci dobro se raspitati i provjeriti njihov sluzbeni glasnik ili sta vec.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croser 177 Napisano Septembar 29, 2020 U prolazu, 57 postova Lokacija: Subotica Motocikl: XVS 950A Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je negde na BJB već objavljeno... Evo režima ulaska državljana RS u razno, razne zemlje... http://www.mfa.gov.rs/sr/index.php/konzularni-poslovi/putovanja-u-inostranstvo/vesti-za-putovanja-u-inostranstvo/22669-----------covid-19?lang=cyr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 29, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Idu ljudi i u Nemacku na nas pasos... al ne da dupe vidi puta.Putovanje motorom je epidemiološki najbezbednije, čak i u toj kategoriji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7786 Napisano Septembar 29, 2020 Drug član, 2962 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci jebe lud zbunjenog! Ja ne mogu preko Hrvatske uci jer sam se mozda zarazio u Hrvatskoj, a Hrvati mogu.Држављани Србије могу без ограничења из Србије да уђу у БиХ или да транзитирају.Од 12.септембра страним држављанима је потребан негативан PCR тест. Изузетак су држављани Србије, Хрватске и Црне Горе који могу да уђу у БиХ без теста када у БиХ улазе директно из земље чији су држављани, што се односи и на малолетну децу и супружнике који су држављани других земаља.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17527 Napisano Septembar 29, 2020 Integrisan, 5162 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, Bigor said: Znaci jebe lud zbunjenog! Ja ne mogu preko Hrvatske uci jer sam se mozda zarazio u Hrvatskoj, a Hrvati mogu. Држављани Србије могу без ограничења из Србије да уђу у БиХ или да транзитирају. Од 12.септембра страним држављанима је потребан негативан PCR тест. Изузетак су држављани Србије, Хрватске и Црне Горе који могу да уђу у БиХ без теста када у БиХ улазе директно из земље чији су држављани, што се односи и на малолетну децу и супружнике који су држављани других земаља. Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока To sto pise po sajtovima je klimavo. Za Nemacku isto na sajtu ambasade pise svasta a svake nedelje idu ljudi i na nas pasos. I to na Kelebiju se prelazi. Ok, ne idu u turizam,da rade, ali do sada nije bilo nikakvih problema, to mi je licno rekao vozac koji vozi svake nedelje. I do sada nikakvi testovi nisu bili potrebni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 361 Napisano Septembar 29, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Toliko se cesto to sve menja da ne mogu da stignu da promene na sajtu, u glasniku i td. Dva dana pre nego sto sam ja isao u CG, trebao PCR, pa za mene nije trebao, pa nakon ne znam koliko dana valjda opet trebao, oa sad dole u nekim mestima policijski cas opet i tako u krug. A do SLO moze kroz HR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Septembar 29, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Motorcyclist je napisao: To sto pise po sajtovima je klimavo. Za Nemacku isto na sajtu ambasade pise svasta a svake nedelje idu ljudi i na nas pasos. I to na Kelebiju se prelazi. Ok, ne idu u turizam,da rade, ali do sada nije bilo nikakvih problema, to mi je licno rekao vozac koji vozi svake nedelje. I do sada nikakvi testovi nisu bili potrebni. Nike ti šofer rekao ključnu stvar. Svi ti radnici moraju imati kakvo-takvo pozivno pismo. Uglavnom od gazde gde idu da rade, ili čuvaju babu. Probaj ti, ovako turistički da uđeš, bez ikakvih papira poslovnih.... ZURICK BANDITEN! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 29, 2020 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da onda pitam i ja .. Kakva je stvar sa ulaskom u SRB iz HR ? treba li imati test na coronu ili šta ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17527 Napisano Septembar 29, 2020 Integrisan, 5162 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, WoodyRider said: Nike ti šofer rekao ključnu stvar. Svi ti radnici moraju imati kakvo-takvo pozivno pismo. Uglavnom od gazde gde idu da rade, ili čuvaju babu. Probaj ti, ovako turistički da uđeš, bez ikakvih papira poslovnih.... ZURICK BANDITEN! Da, svi idu da rade, za pismo nije spominjao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8194 Napisano Septembar 29, 2020 Drug član, 1721 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, strasilo je napisao: Ajde da onda pitam i ja .. Kakva je stvar sa ulaskom u SRB iz HR ? treba li imati test na coronu ili šta ? Pa gde si ti, čoveče, nema te kao guma za SOLEX? Imaš ovde na Ministarstvu spoljnih poslova, mora PCR TEST osim ako nisi u tranzitu u trajanju manjem od 12h itd... : PRELAZAK GRANICE WWW.MFA.GOV.RS Ministry of Foreign Affairs of the Republic of Serbia Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5621 Napisano Septembar 29, 2020 Drug član, 813 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, strasilo je napisao: Ajde da onda pitam i ja .. Kakva je stvar sa ulaskom u SRB iz HR ? treba li imati test na coronu ili šta ? Sačekaj malo, nisu prosečne plate još uvek 900 €... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Octobar 1, 2020 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/30/2020 at 12:25 AM, DraganNS said: Pa gde si ti, čoveče, nema te kao guma za SOLEX? Imaš ovde na Ministarstvu spoljnih poslova, mora PCR TEST osim ako nisi u tranzitu u trajanju manjem od 12h itd... : PRELAZAK GRANICE WWW.MFA.GOV.RS Ministry of Foreign Affairs of the Republic of Serbia Jebiga, onda ću čekati još malo ... Došao bih više turistički nego u tranzitu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...